INFO

FØR REJSEN

Der er mange praktiske rejsetips som er gode at have til planlægningen inden ferien. Vi har samlet lidt praktisk info, men I er altid velkommen til at ringe. Vi hjælper gerne

 

Bagage og håndbagage

De fleste har alt for meget med. Man kan få vasket hver dag. Klædt på i lag-på-lag er en god ide. Tag et lag af eller på efter vejret. Gode sko, tennis- eller løbesko. En sweater til kolde aftener eller rum med aircondition.

Medicin, penge, kreditkort, pas, rejseforsikring og dagbog skal med i håndbagagen. Medbring også badetøjet, så er I rustet til en dukkert, hvis kufferten ikke er nået frem rettidigt.

 

Børn med på rejsen

Små børn klarer varmen bedre end voksne. De nyder at gå rundt næsten uden tøj, og i de timer det regner, hopper de rundt i vandpytterne i badetøj. Regnen er som lunkent brusebad. Frisk frugt, grøntsager, kogte ris, kylling og en flaske vand er ofte noget børnene elsker. Husk t-shirt og solcreme på stranden og en let klapvogn til helt små børn, den kan indskrives på flyet. Børn lærer hurtigt at lege med andre børn, der taler andre sprog. Børn skaber hurtigt kontakt med lokalbefolkningen. Hvis man rejser med et ammebarn, så læg barnet til brystet under op- og nedstigning, det letter presset i ørerne.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7