GÆSTEINDLÆG

"Anna Marie og familien på Seychellerne"

En drømmeferie på Seychellerne

Vi er nu ved at være “landet” igen efter en drømmeferie på Seychellerne.

Ferien var helt igennem, som vi havde drømt om; et dejligt resort, hvor vi havde de absolut bedst beliggende værelser (tak Estelle) - 50 m. til pool og ligeledes til stranden, ingen larm, venligt og serviceminded personale og pragtfuld mad. Herudover var der aktiviteter for enhver smag.

De unge surfede, dykkede, sejlede mine-katemaran, var i fitness-center, til yoga osv. osv., og vi ældre nød stranden - ikke mindst det 25 grader varme vand - de forskellige sejlture og andre ture, som vi alle deltog i, og ikke mindst det at være sammen på den måde, som denne ferie muliggjorde. Højdepunktet var middagen på stranden på Prebens og min 35 års bryllupsdag, hvor vi blev behandlet som kongelige - hele dagen.

Tak for gode ideer til turen Hanne og Per, og tak for jeres indsats Estelle og Christian. Det er en ferie, som vi aldring glemmer.

Kh. Anna Marie

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo