GÆSTEINDLÆG

"Birgit og Søren på Mauritius"

Fantastisk ophold på Saint Maurice

Kæmpe tak for en fantastisk rejser – alt var bare super lækkert. Lige fra afhentningen på privat adressen – BC på 380ér – til et fantastisk ophold på Saint Maurice. Ligeledes og ikke mindst kæmpe tak til Jeres tur guide på øen – Som I kan se, fik de arrangeret en båd til mig alene og  ”kom jeg til ” af at fange en fin Blue Marlin, den skal udstoppes i sin helhed og til Danmark, så den kan komme op på mit kontor, til minde om en dejlig tur til Mauritius.

Vi vender helt sikker tilbage, klar til nye eventyr.

Dbh /

Birgit & Søren

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo