GÆSTEINDLÆG

"Birgitte og familien i Sydafrika"

Vores bedste ferie nogensinde

Vi er en familie på seks, der lige har været på vores bedste ferie nogensinde, takket være Annette hos Discovery Travel. Hun sammensatte en super tur til en super pris rundt i Sydafrika. Først var vi på safari i Pilanesberg/Black Rhino Game Reserve, hvor vi så Big 5 to gange plus geparder og vilde hunde. Derefter fløj vi til Cape Town, hvor vi boede rigtig godt på Table Bay og besøgte paradisets have, den botaniske have Kirstenbosch. Vi så også sæler, pingviner og Kap det gode Håb. Vi sluttede af med hvaler i Hermanus. Grundet blæst kunne vi ikke komme ud at sejle, til gengæld så vi en del hvaler fra kysten.

Annette havde sørget for alt, så vi blev hentet i lufthavnen, kørt på ture med en guide etc. Det var så dejligt, at vi ikke skulle tænke på noget. Det kørte bare. Da vi blev forsinkede ved paskontrollen ved ankomsten til Sydafrika, ringede vi til Annette, der kontaktede lodgen i Pilanesberg, så vi var sikre på at komme med på game driven den første eftermiddag i Pilanesberg. Det var eneste gang, vi havde brug for at kontakte Discovery Travel. Vi er allerede i gang med at drømme os til Sydafrika igen, og vi vil helt sikkert have Anette til at sammensætte og booke den for os.

Med venlig hilsen

Birgitte

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo