GÆSTEINDLÆG

"Caroline på Maldiverne"

Dette overgår alt!!

Jeg bliver nødt til at skrive til dig her fra Gili! Sikke et sted!!!! Jeg synes, at jeg har været på mange fantastiske hoteller rundt omkring i verden, men dette overgår alt!! Jeg har tænkt på din beskrivelse. Du sagde, at Gili ligesom "gik ind under huden på een". Det er lige præcis det det gør. Det er sjældent man vil hjem fra en ferie, men i dette tilfælde vil man ikke hjem, fordi man vil savne selve stedet, villaen, atmosfæren, fiskene, solopgangene, solnedgangene, maden, folkene etc etc så meget.

Er der nogen måde, man kan gøre det "lidt billigere"? Tænker at man måske ikke har råd til at lægge de penge hvert år.. Hvis man bor i en anden villa, rejser på et andet tidspunkt?.. Jeg bliver nødt til at komme tilbage!!

Christina, vi ville blive glade, hvis vi kunne blive boende her i villaen. Er der noget nyt m det? Hav en rigtig god dag og tak fordi du introducerede mig til dette paradis!!

 

Kh Caroline.

 

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo