GÆSTEINDLÆG

"Daniel og Elizabeth på Maldiverne"

Unødvendige bekymringer inden afrejse

I løbet af det seneste år har snakken gået meget på “sikkerhed” og “ansvarlighed”. Både for os selv, men også overfor menneskerne omkring os - og særligt om, hvorvidt vi kan bevare ovennævnte, når vi rejser ud i verden.

De typiske overvejelser man har gjort sig - og stadig gør sig, ja, dem stod vi også med, inden vi drog afsted mod paradiset i december måned.

Flyver flyene? Kan man risikere aflysninger i sidste øjeblik, og er jeg forsikret? Hvad kræver de enkelte lande for indrejse, og hvad siger UM?

Discovery Travel gjorde et fantastisk stykke arbejde for at lede os smertefrit igennem vores bekymringer og beviste endnu en gang, at et klik på Momondo ikke kan måle sig med guidet rejseservice i den 5-stjernede klasse.

Christina og Estelle fra kontoret sammensatte et Heritance all-inclusive itinerary på størrelse med et universitetspensum, som havde flere svar end biblen, og Christina gjorde sig derudover tilgængelig i døgndrift på telefonen, hvis vi havde nogle ubesvarede spørgsmål.

En nødvendig PCR-test, mundbind og visir

Dagen inden afgang fik vi foretaget en PCR-test (som er et af de få betingelser ved indrejse til Maldiverne) på en lækker privatklinik, som tog mod os uden ventetid og gav os svar få timer senere. Herfra var det smooth sailing med Qatar Airlines, som pga. de få rejsende havde rigeligt med plads i kabinen til, at man kunne bredde sig ud og snuppe et par ekstra sæder - no Business Class needed!

Under flyvningen er det et krav at bære mundbind samt visir, og personalet er iført det samme plus handsker og klinikdragter. Sikkerheden er i top, og når man har taget hul på den frie bar ombord, glemmer man hurtigt de Chernobyl-lignende tendenser.

Fantastisk service i coronafri "safety-bubble" på Maldiverne

På øen blev vi modtaget af det skønneste personale, vi nogensinde har mødt. Personer som vi, da vi rejste retur til Danmark, helt kom til at savne. Det var som at ankomme til en parallel verden, hvor selv den mindste sundhedskrise var fordampet i den bagende sol.

Efter de mange timers flyvning, kunne vi fjerne vores mundbind og indånde den friske havluft, som skulle være vores i de næste 10 dage.

Opholdet blev en unik oplevelse, da Covid-situationen havde holdt resortet nede på 40% kapacitet, og vi da havde et langt større areal for os selv. Det ændrede dog ikke på bemandingens fantastiske service, og vi fik lov at nyde godt af alle øens 7 restauranter, som hver lagde et gastronomisk niveau, som var langt højere end de øvrige Maldivianske resorts, vi tidligere har besøgt. Ved entreen til hver restaurant fik vi målt vores temperatur, som på trods af at vi havde ligget i solen hele dagen og drukket Mojitos, forblev under febergrænsen. Heritance skabte en Coronafri safety-bubble midt i det indiske ocean, og hvis det ikke var fordi, at vi skulle hjem og lufte vores hund, havde vi siddet der endnu.

Det sikreste sted at være

Udenrigsministeriet har malet de fleste lande røde som blod, og det er vi ikke et sekund i tvivl om, at de har gode grunde til - men sandheden er den, at vi ikke har følt os mere sikre i hele 2020, end vi gjorde på Heritance Aarah. Vi vil varmt anbefale Discovery Travel og Heritance til alle de rejsesultne danskere, som sidder derude med tvivl i hovedet og vinterkulør på armene. Det gavner sindet og det gavner de søde mennesker, som er afhængige af turismen, for at kunne arbejde på disse smukke steder.

x Daniel & Elizabeth

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo