GÆSTEINDLÆG

"Helena og Dennis i USA"

Fantastisk tur til USA

Vi har haft en fantastisk tur til USA. Hold nu op, det har I arrangeret godt!!!! Tak for det!!!! Vi er vildt begejstrede for både Boston og New England-området i det hele taget, og NY er jo bare kanon som altid!

Det var virkelig nogle skønne hoteller, du havde fundet til os! Steder, som vi aldrig selv, ville have fundet! Særligt Kennebunkport, Stowe og Manchester var helt forrygende. Burlington var også fin, men selve byen finder vi ikke nær så charmerende som de små perler!

Hen of The Wood var dog forrygende. Kristine var helt solgt – og det er ellers ikke let at få en teenager gjort så begejstret for maden, som hun blev for maden på Hen of The Wood. 😉 Hotel Beacon faldt også totalt i vores smag.

Vi boede på 24. etage med en skøn udsigt over byen og The Hudson. Vildt lækkert at have det lille køkken og spisebord. Vi endte faktisk med at bestille mad ude fra flere aftener og så bare hygge på hotellet, trætte oven på mange gode oplevelser.

 

Sender dig lige en restaurant oversigt, vi fik udleveret på Hotel Beacon. Den er faktisk ret god. Det var ad den vej, vi fandt en italiensk restaurant, som leverer ”rigtige” pizzaer og meget andet god italiensk mad, på hotellet.

Lejebilen faldt for resten Claus’ smag. Vi fik en super fed Mustang convertible i sølvgrå. Det var jo ”kun” en V6’er, men det gik. 😉 Budget har dog charget os 53,29 dollars (står som ”Non pkg items), hvilket jeg ikke kan få til at passe. De siger, at det er gebyr fordi vi kun har lejet bilen ”one-way”. Vil du tjekke op herpå? Så vidt jeg kan se på vores oversigt, skulle du jo have betalt for alt vedr. bilen for os. Det var kun i Manchester, at vi skulle betale hotelgebyr direkte. Ellers havde du jo sørget for alt. Har vedhæftet kvitteringen fra Budget.

Hav en dejlig dag.

Glæder mig allerede, til vi skal i gang med at planlægge vinterferien. 😊

Mange hilsner fra Helena

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7