GÆSTEINDLÆG

"Helle og Frank i Kenya"

Kenya var helt fantastisk!

Så er vi kommet godt hjem efter en skøn tur. Kenya var helt fantastisk! Det var rigtig hyggeligt at blive taget imod af Karsten. Benson var en dygtig chauffør, vi så masser af dyr (flere leoparder og endda løver som spiste) og teltet var super. Vi fik deres honeymoon telt, som havde en flot udsigt til floden. Turen gennem Kenya var meget interessant, men jeg vil nok anbefale fly den ene vej, for turen tager noget mere end 5 timer.

Bonusinfo: Campen seater alle danskerne ved siden af hinanden, så det virker som om der er mange danskere. Det er meget børnevenligt. Maden er god, men mest internationalt.

Karen Inn serverede verdens bedste bøffer og vi fik en kæmpe middag for næsten ingen penge. Det var super at mødes med Peter og skønt at han kørte os til lufthavnen.

Constance Ephelia:
På Seychellerne fik vi overrasket mine forældre, det var virkelig en overraskelse og de blev meget glade.
Vi havde en afslappende uge. Værelserne er flotte og store og maden er god. Det kunne godt være svært at få booket yndlings spisestedet, men de var alle gode at spise på.

Det var nemt at booke aktiviteterne, og vi fik brugt dem ofte. Desværre havde vi dårligt vejr, så vi fik ikke rigtig brugt stranden. Hotellet var gode til at komme med små overraskelser, som slushice ved poolen og champagne på værelset.

Vi har haft en fantastisk tur og vil gerne sige tak for jeres hjælp. Der har været styr på det hele undervejs og især i Kenya gav det en kæmpe sikkerhed at have jer til at stå for turen. Vi drømmer allerede om den næste tur med jer.

Venlig hilsen Helle og Frank.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo