GÆSTEINDLÆG

"Iben og Peter i Sri Lanka"

En utrolig smuk og lærerig tur

Blot en lille mail for at sige mange tak for en fantastisk tilrettelagt tur til smukke smukke Sri Lanka.

Det har været en utrolig smuk og lærerig tur. Vores guide var helt igennem fantastisk både menneskeligt og vidnemæssigst. Han berigede os med sin brede viden og alle sine anekdoter og sjove humor , det var med til at festliggøre turen som har været virkelig fantastisk og uforglemmelig. Chaufføren var virkelig dygtig og ”bagage-/mandtælleren var utrolig sød.  Et helt fantastisk team.

Vi synes alle at det har været helt fantastisk. De udvalgte hoteller har helt og fuldt levet op til vores forventninger, til trods for et lille hick-up på det sidste hotel i Bentona, som Bobby klarede for os.

Vi er nu meget spændt på hvad du kan finde på til om to år 😉

Mange glade hilsner

Iben & Peter

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7