GÆSTEINDLÆG

"Jens og familien på Zanzibar"

En super tur

Det var en super tur og vi var meget glade for Zalu og villaen. Den var langt større end vi havde troet, så en meget positiv overraskelse. Hotellet var også fint med god service og Turkish var som altid godt med fantastisk mad!

På Zanzibar, udover at dykke, var vi på en kombineret tur med Spice farm og Stone Town, og det var meget interessant.  Pigernes højdepunkt var Jet Ski safari i 2 timer, som var rigtig flot og smadder sjovt - det kan du rolig anbefale.

Vores datter Nicoline kommer ned til jer i praktik i november, så hun kan fortælle lidt mere. Vi har været på nogle super ture med jer adskellige gange, så mon ikke vi får sparet sammen til at komme afsted igen på et tidspunkt.

Du er altid velkommen til at kontakte os,  når der er nogle gode tilbud. Jeg ved Qatar af og til har nogle super billige Bus billetter, så hvis I ser det må altid gerne sende en email eller ringe. Ellers bliver næste store rejse nok til Argentina og Brassilien og måske Antaktis på et tidspunkt.

Venlig hilsen

Jens

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo