GÆSTEINDLÆG

"Jonna og Ole på Seychellerne"

Smukke strande, afslapning, snorkling eller vandreture i den storslåede natur

Vi takker Discovery Travel for en vidunderlig tur til Seychellerne. Er man til smukke strande, afslapning, snorkling eller vandreture i den storslåede natur, så er Seychellerne en på alle måder, perfekt destination.

Det er grunden til, at de venlige indfødte holder på, at Seychellerne er det oprindelige Paradisets Have. Prisniveauet var på ingen måder afskrækkende, når man kommer fra Danmark.

Den diversitet vi fik ved, at Anette foreslog det lille, men smukke Village du Pesheur på Pralin var helt fantastisk. Constance Ephelia på Mahe er stedet, hvor ro, vandsport og ypperlig luksus går op i en højere enhed. Endnu engang tak for denne rejse.

Kærligst

Jonna og Ole

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo