GÆSTEINDLÆG

"Michael og Anne på Maldiverne"

Conrad leverede

Vores tur gik super godt. Conrad leverede - ingen kan erstatte Lyle og hans helt særlige håndtering , men Stefano gjorde sit bedste og var også en rigtig god vært….men ikke på samme personlige vis,  men det kan heller ikke forventes med nogen rimelighed. Så rigtig flot håndteret.

Alle nød at være tilbage - personalet er meget opmærksomt og mange er de samme - så rigtig hyggeligt og vedkommende. Man kan godt mærke at hotel er blevet lidt ældre her og der - men det er hyggeligt og fungerer. Fly, vandfly etc gik også godt - seating cph-doha var noget rod da de havde ændret - men vi fik det fixet.

Så konklusion - en pragtfuld tur 😉

Kh, også fra Anne

Michael

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo