GÆSTEINDLÆG

"Morten og Lise på Seychellerne"

Drømmerejser til skønne lokationer

Vi har været på flere drømmerejser til skønne lokationer. Alle har været fantastiske. Vi har fået oplevelser for livet og taget sanseindtryk med hjem - og mange står helt skarpt i erindringen. Rejsen og forventninger tager form allerede i forberedelsstadiet, og når vi ikke arrangerer selv, er det vigtigt for os at være i dialog med et kompetent bureau, der kan rådgive, matche ønsker og muligheder - og fornemme, hvad der er vigtigt for os. Peacock/Discovery har stået for vores seneste rejser til bl.a. Maldiverne, Seychellerne, Mauritius, Bali, Lombok - og vi har været i rigtig gode hænder!

Senest:
Contance Lemuria - Skønt veldrevet resort med fantastisk beliggenhed ved nogle af Praslin’s flotteste strande. Pæne værelser, høj servicestandard og gastronomi. Har Seychellernes eneste 18-hullers golfbane, som udover at stå godt, kan være udfordrende.

Domaine L’Orangerie - resort med hyggelige garden villas på en skråning.
Service i top. Afslappet luksuriøst udgangspunkt for at opleve øen La Digue.

Banyan Tree - Særklasse beliggenhed på Mahé. Fantastisk strand og parkanlæg. Dejlige villaer med egen pool og udendørsområde. Gode restauranter, den autentisk signatur Thai restaurant helt i top.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo