GÆSTEINDLÆG

"Niels, Anne og Magnus på Maldiverne"

Super luksus med afternoon tea og ikke mindst cocktail hour!

Vi bor i en af de istandsatte villaer, der ligger på solnedgangssiden, og med måske det allerbedste stykke strand vi har set på denne ø, da det flere andre steder er eroderet til at være ret smalle, men her er det lige tilpas bredt.

Det er super luksus med afternoon tea og ikke mindst cocktail hour!!! Det er virkelig lige med til at gøre det til ekstra ekstra specielt 🙂

Du havde helt ret mht. frokost - det har vi på ingen måde savnet på noget tidspunkt endnu - tværtimod ville det være svært at få plads til - både i forhold til tid og appetit...

Management har også taget meget vel imod os også - vi blev tirsdag inviteret til en særlig meet the management cocktail session ovre på The Quiet Zone Lounge Bar (kørte faktisk med Stefano derover), og har siden fået the VIP treatment af dem hver gang vi lige møder dem et sted - Stefano refererer også til Michael som en god ven - det hjælper alt sammen  |-)

Vi har svømmet og snorklet med fisk, både på vores 'egen' strand, og ude på revet - foreløbig én gang derude. Vejret har været med os - det har været "januar-vejr" indtil i dag hvor det har regnet i nat, og er skyet med lidt sol-kig ind imellem, men temperaturen er stadig god i både luft og vand.

Ellers tager Svitlana sig rigtig fint af os, så vi er ikke i tvivl om at hvis der er noget, så fixer hun det for os...

Ithaa har vi ikke bestilt endnu, men gør det nok en af dagene så de lige kan planlægge det på et passende tidspunkt.

God weekend derhjemme - vi har det meget fint her 🙂

/Niels

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo