GÆSTEINDLÆG

"Stig og Susanne i Dubai"

”The most Ultra- Luxury experience”

Bagageservice i Dubai lufthavn var noget af det hurtigste vi har oplevet. Ligeledes fik vi hurtigt ordnet transport med egen chauffør til hotellet.

One & Only er er meget flot og klassiske hotel, hvor servicen er i top og alle er meget venlige og imødekommende. Vi benyttede os af complimentry bådservice og havde dinner på the One&Only the Palm – meget hyggeligt 😊

De tre overnatninger gik hurtigt.

Private transport fra One&Only til Atlantis Royal, hvor vi blev budt velkommen af mannager og staff. Vi fik hurtigt tildelt vores værelse og de havde været så søde at opgrader os til en suite – fantastisk lejlighed på 13 etage med udsigt over the Palm. Helt overdådigt værelse og meget flotte design, finish og styling. Ameneties var selvfølgelig i Guld 😊

Udbuddet af restauranter var utroligt – der var jo nærmest alle typer køkkener repræsenteret. Vi benyttede også Royal Club, afternoon tee drinks mv. Servicen var bare et kapitel for sig. Der var en dejlig afslappet stemning personalet imellem. Alle var glade og smilende og meget service minded. Det var tydeligt at mærke at der var et godt arbejdsklima.

Alt på og ved hotellet var bare større, flottere og mere imponerende, end noget vi har oplevet tidligere.  De lever op til deres statement ”The most Ultra- Luxury experience”.

Vi prøvede både poolområdet for familie og området uden børn. Begge fungerede super og servicen var igen her helt i top.

Desværre gik vores tre overnatninger alt for hurtigt og det var klart med vemod at vi forlod hotellet.

Turen hjem gik fint og dejligt med privat service til hjem adressen.

Alt i alt en fantastisk tur/oplevelse og det bliver helt klart svært at ”nøjes” med andet end Atlantis the Royal.

Så tak for en flot sammensat tur og dejlige minder 😊

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7