GÆSTEINDLÆG

"Ulrich og Lone i Fiji"

Super god tur

Vi havde en super god tur. Selvfølgelig var mit knæ lidt af en udfordring.

The Langham var et super hotel, men en fantastisk service. Jeg lånte krykker og kørestol og de var hele tiden meget service minded. Næste gang du er i Sydney og vil spise på en fantastisk italiensk restaurant med super udsigt, så er det Catalina. Likuliku er et super " lille" resort, som "vinder" for hver dag du er det. At det kun har plads til ca. 70 gæster og er ejet af en Fiji familie giver stedet en speciel atmosfære.

Vi var lidt skuffede da vi kom, fordi vi sammenligner med andre 5 stjernede resort som f.eks Six Senses. På nogle områder er der ting, som godt kan upgrades og som bære præg af 12 års levetid.

Men den åbenhed, gæstfrihed og imødekommenhed som vi oplevede betød meget. Efter 24 timer blev vi alle tiltalt på fornavn. Maden er et kapitel for sig - fantastisk ( næsten for meget - men det er jo op til en selv😉). Vin er ikke dyrt.

Værelserne er super dejlige og har selvfølgelig Fiji stil ( mørke farver). Ligger dejligt i en lille bugt. Gæster fra alle steder i verden - meget åbne og ikke snobbede. Prisen som de har fået af National Geographic er absolut fortjent. Hvis man er på disse kanter, er det absolut et besøg hver - vil vi komme der igen? Ja, hvis stedet lå tættere på Danmark, men der findes mange fede steder i verden, som vi gerne vil besøge. Der findes mange fede resorts i verden og kultur er selvfølgelig et vigtig del, som vi ikke bare oplever ved at bo på et hotel.

Næste tur bliver Sydamerika.

Vi tales ved

Ulrich

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7