Gavekort

Giv et gavekort og spred glæde

Glæd dine nærmeste med et rejsegavekort fra Discovery Travel. Det vil uden tvivl sprede glæde i ethvert hjem. Både for giver og ikke mindst modtager - hvad enten det er til fødselaren, brudeparret, konfirmanden eller til én, du holder særligt af.

Gavekortet kan benyttes til hel- eller delvis betaling til et af vores mange spændende rejsemål. Du kan også vælge at personliggøre gavekortet med et af nedenstående forslag.

Drømmerejse til paradisøer

Maldiverne, Seychellerne, Sri Lanka, Zanzibar, Mauritius, Caribien - vi kunne blive ved. Der findes mange paradisøer, hver med deres unikke særpræg. Det ultimative rejsemål for livsnydere er uden tvivl Maldiverne, hvor små atoller, azurblå laguner og sand så fint som pudder, tiltrækker gæster fra hele verden. Gæster, der sætter pris på skønhed i alle afskygninger.

Alternativt vil modtageren af et gavekort fra Discovery Travel helt sikker blive glad for også at kunne være med til at vælge. Og her, står vi gerne til rådighed for vejledning.

Boutique hotel i spektakulære natur til hende

Nyd et fantastisk spa-ophold i spektakulære omgivelser på Storfjord Hotel ved Ålesund i Norge - et luksuriøst boutique hotel i klassisk norsk stil. Her forkæles med ro, wellness og gastronomi i særklasse og ikke mindst panoramaudsigter, der inviterer til fordybelse.

Hop i en kajak, en båd eller ombord i en helikopter og oplev fjordens rå fjeldsider, dramatiske vandfald og fascinerende dyreliv.  Lad de lokale råvarer i restauranten pirre smagsløgene inden der slappes af foran den knitrende pejs.

Vidunderlige Angsana Velavaru, Maldiverne

Køb et gavekort med en skræddersyet oplevelse til ham

Det bliver en uforglemmelig dag, hvor transport i privatfly og champagnesmagning står på programmet. Forkælelsen starter allerede om bord, hvor brunch serveres undervejs i flyet til Reims i Frankrig. Herefter går turen til det berømte og historiske vinslot Deutz, hvor Carl Cercellier viser rundt inden testsmagning af eksklusive champagner og udsøgte vine.

Til frokost serveres lækre, lokale egnsretter med tilhørende drikkevarer. Og inden turen går retur til lufthavnen, er der tid til indkøb af husets specialiteter - en flaske champagne vil ganske sikkert skabe glæde ved hjemkomst?

Køb et gavekort til familieferie eller generationsrejse

Hos Discovery Travel er vi eksperter i at finde det helt rigtige sted - et, der opfylder alles behov. Gavekort kan udstedes til alle former for drømmerejser.

Find inspiration
Find inspiration til gavekortet lige her.

 

 

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7