INFO

MØD OS

Lad os mødes - fysisk eller online

Vores mission er at få jeres rejsedrømme til at gå i opfyldelse. Nogle gange har I allerede klare tanker om, hvordan I vil udleve jeres drøm. Andre gange har I måske brug for lift inspiration til rejsemål, aktiviteter, ferieformer og autentiske oplevelser. Her kommer vi ind i billedet.

Lad os mødes til et uforpligtende og inspirerende møde i vores lokaler på Hellerupvej, eller saml familien om spise- eller sofabordet, så vi kan tage en virtuel Teams-snak om, hvordan vi kan skabe rejseminder for livet.

Book et møde via info@discoverytravel.dk eller (+45) 39 62 61 61.

 

Deltag i vores mange arrangementer

Safaridrømme, cruiseeventyr og eventyrlyst. Udvid din horisont ved at deltage i vores mange arrangementer.

GÅ TIL KALENDER

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7