INFO

OM OS

Du har muligheden for at møde os til en række arrangementer

Følg med herinde, når vi annoncerer kommende arrangementer.

Udover vores arrangementer er du altid velkommen til at komme forbi til et møde og lade os hjælpe jer med at finde netop jeres drømmeferie.

 


 

Efter succésen i København afholder vi et safari-foredrag med visning af "Løvernes Konge" i CinemaxX i Aarhus

Vores safari-foredrag med forvisning af Disneys nye film "Løvernes Konge" i København var en stor succes. Vi vil gerne give vores kunder i Jylland mulighed for at komme til et lignende arrangement. Derfor vil vi gerne invitere dig og din rejsepartner til at se filmen med os i CinemaxX i Aarhus onsdag d. 9/10 kl. 18:00 - naturligvis på vores regning.

Inden filmen vil der være en kort præsentation af Discovery Travel ved marketingsdirektør Michael Juhl, efterfulgt af et spændende rejseforedrag af vores safariekspert Bo Finn Poulsen, der igennem en menneskealder har rejst Afrika tyndt på kryds og tværs. Foredraget vil handle om Østafrika, hvor filmen finder sted. Under foredraget vil der serveres vin, sodavand og popcorn. Vi har med andre ord sørget for alt, så I får en dejlig og informativ aften.

Tid og sted

CinemaxX Aarhus, M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus, onsdag d. 9/10, kl 18:00 - 21:00.

Tilmelding

Tilmeld jer på på tlf. (+45) 39 62 61 61 eller mail info@discoverytravel.dk. Da der er begrænset antal pladser, er der først til mølle, så tøv ikke for længe. Der er max 2 personer pr. tilmelding.

Med Venlig Hilsen
Estelle Torp
CEO hos Exclusive Travel Collection

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7