INFO

OM OS

Hvem er Discovery Travel

A World of Exclusive Difference

 

At designe eksklusive rejser til vores kunder er vores hjerteblod. Definitionen af ordet eksklusivitet er dog meget individuelt, og det er udelukkende jeres opfattelse af ordet, som vi måler os op imod.

For Discovery Travel betyder eksklusivitet at gøre en forskel, at tilbyde vores kunder noget særligt baseret på solid rejseerfaring siden 1995. Vi har en medarbejderstab med Danmarks største erfaring inden for eksklusive og individuelle rejser. Vi har rejst verden rundt, siddet i et utal af fly, gennemtravet alverdens lufthavne, gået på de mest fantastiske strande, boet på mange resorts, spist en overflod af lokale måltider og besøgt utallige seværdigheder. Alt sammen for at gøre din næste rejse til den bedste. Og vi står gerne på hovedet for at opfylde din rejsedrøm.

Forleden skrev endnu én af vores kunder til os; “Det var vores bedste ferie nogensinde”. Sådan en besked gør os glade, for så ved vi, at vores mission er lykkedes. Forud for denne positive feedback har vi sat os ind i netop jeres behov, krav og ønsker til næste rejse qua vores lange og brede erfaring med at matche destinationer og oplevelser.

Jeres næste rejse skal altid være et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra en travl hverdag. Vi tager os af alle detaljer og sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. I skal kunne slappe af, vide at der er styr på alt det praktiske, således at I kan leve i nuet og bare være sammen. Rejsen skal være en fuldendt helhed. Vi gør os meget umage for at være tilgængelige for jer, både før, under og efter jeres rejse. Det betyder blandt andet, at I 24/7 kan komme i kontakt med vores kvalificerede konsulenter, som kan hjælpe med at løse eventuelle spørgsmål, så snart de opstår. Vi kalder dette vores “24h Concierge Service”.

Velkommen til vores verden af eksklusive rejser med unikke oplevelser.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo