INFO

VACCINATION

Rabat på dine vaccinationer

Det er individuelt hvad vores kunder vælger at blive vaccineret for, men der findes en række generelle regler og anbefalinger. Som kunde hos os får du 10% rabat på dine vaccinationer hos www.rejseklinikken.dk. Har du tilmed en Gouda-rejseforsikring får du 15% rabat. Rejseklinikken i Charlottenlund har eksisteret siden år 2000 og har erfaring med rådgivning til alle typer rejsende. De har meget fleksible åbningstider, som omfatter båder aftener og lørdage. Klinikken følger WHO’s gældende regler for vaccination og anbefaler kun vacciner der er relevante for den konkrete destination.


Rejseklinikken

Ordrupvej 60, 4.
2920 Charlottenlund
Tlf. 39 63 01 15
Email: kontakt@rejseklinikken.dk
Web: www.rejseklinikken.dk

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7