INFO

KALENDER

KALENDER


Safaridrømme, cruiseeventyr og eventyrlyst. Udvid din horisont ved at deltage i vores mange arrangementer. Gennem tiden har vi holdt foredrag, temaaftener, filmvisninger og meget mere for at dele ud af vores viden om den store verden.

Hold dig opdateret om fremtidige events her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden for at få invitationer direkte i din indbakke.

 

NÆSTE EVENT

(Der er ikke nogen planlagte events lige nu)

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7