INFO

MEDARBEJDERE

A world of exclusive difference 

For Discovery Travel betyder eksklusivitet at gøre en forskel, at tilbyde vores kunder noget særligt baseret på over 25 års erfaring. Samlet set har Discovery Travel en stab af passionerede medarbejdere med Danmarks største erfaring inden for eksklusive og individuelle rejser.

Vi står på hovedet for dig

Discovery Travels medarbejdere har rejst verden rundt, siddet i et utal af fly, gennemtravet alverdens lufthavne, gået på de mest fantastiske strande, boet på mange resorts, spist en overflod af lokale måltider og besøgt utallige seværdigheder. Alt sammen for at gøre din næste rejse til den bedste. Vores kunder bliver venner af huset, vi lytter og lærer, deler ud af vores erfaringer og står på hovedet for at opfylde din rejsedrøm.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Estelle Torp

CEO & Ejer

Estelle Torp er enestående på mange punkter og særligt, når det kommer til at arrangere længere rejser på tværs af generationer. Det kan være udfordrende, for det er en kompliceret kabale, når mange forskellige ønsker og behov skal gå op i en højere enhed. Men for Estelle er det kun motiverende. Som hun siger: "Jeg elsker en god udfordring."

Unik evne til at forudse behov
Hendes oprigtige og hjertevarme interesse i andre mennesker definerer både hendes personlighed og faglighed. Det er på grund af den, at hun er så dygtig til at matche mennesker, destinationer og oplevelser, så alle drømme bliver til virkelighed. I kan derfor trygt henvende jer til Estelle, hvis I ønsker jeres livs rejse. Hun tænker på alle detaljer og har adskillige gange bevist, at hun har en unik evne til at forudse behov, som de rejsende ikke engang selv vidste, ville opstå.

Kontakt hende på torp@discoverytravel.dk

Michael Juhl. Marketingchef i Discovery Travel

Michael Juhl

Marketingschef

Det ligger i Michaels natur at nyde livet i ultimativ luksus. Han er på fornavn med kokkene på landets bedste restauranter, han har besøgt verdens mest eksklusive destinationer, når det kommer til vin, spa og gourmet, og han har gennemtestet de bedste hoteller på kvalitet og service. Det er Michaels personlige relationer, der gør ham så dygtig til at udvikle luksuskoncepter med muligheder, der er utilgængelige for andre rejsende og rejsebureauer.

Formel 1? Så skal du tale med Michael
Michael er blandt andet kendt for at arrangere unikke luksusoplevelser i Danmark og for hans eftertragtede Formel 1-ture, hvor vores rejsende kan nyde ræsene fra en hævet terrasse i selskab med eliten og verdens bedste racerkørere. Hans uovertrufne gourmetrejser involverer blandt andet helikopterture, ophold på fantastiske vingårde i verdenskendte vindistrikter samt samarbejder med Aston Martin, d’Angleterre og andre topbrands. Michaels forståelse for luksus og hans evne til at sammensætte gourmetoplevelser gør, at hans kunder ikke tør overlade deres rejser til andre end ham.

Kontakt ham på michael@discoverytravel.dk

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Annette Nygaard Pedersen

Rejsekonsulent

Vi kalder hende vores African Queen, for hvis der er én, der kender det spændende kontinent, er det Annette. Sydafrika, Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Mozambique er blot nogle af de steder, hun har besøgt. For hver rejse, vender hun hjem med endnu flere lokale hemmeligheder, som hun glæder sig over at dele med jer. Det er netop de autentiske oplevelser, som kæmpekontinenter gemmer på, der har stjålet Annettes hjerte, og det er måske det, der gør, at hun er så dygtig til at skræddersy unikke rejseoplevelser.

Annette kender ikke kun til Afrika
Annette har arbejdet i rejsebranchen i mere end 25 år. Listen over de destinationer, hun har besøgt, rækker langt ud over Afrikas grænser. Hun har rejst New Zealands nord- og sydø tynd og har besøgt Seychellerne, Maldiverne og Mauritius nok gange til at vide, hvor I har størst chance for at møde en kæmpe landskildpadde, hvor I får de bedste snorkleoplevelser, og hvor I finder den smukkeste strand.

Kontakt hende på annette@discoverytravel.dk

Dorthe Rask, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

DORTHE RASK
REJSEKONSULENT
For Discovery Travel er det et scoop at få Dorthe ind i vores salgsteam. Dorthe har ikke mindre end 40 års erfaring i rejsebranchen med både individuelle rejser og grupperejser til store dele af verden – ikke mindst til Afrika, hvor hun har boet i og arbejdet (med rejser selvfølgelig!) i Sydafrika, som hun har besøgt så mange gange, at hun er holdt op med at tælle.  Hun tabte i mere end en forstand sit hjerte i landet, og har stadig en del af familien der.

Glødende globetrotter
Dorthe har rejst i store dele af verden, men det er Afrika, som er hendes store passion. Hun har været i Kenya, Tanzania, Zanzibar, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Namibia og Swaziland.  På ønskelisten står gorilla trekking i Rwanda og lemurerne på Madagaskar. Dorthe har desuden været i Dubai, Maldiverne, Seychellerne og Mauritius - fire fantastiske steder, som kan kombineres med safari.

Dorthe er glødende globetrotter med sans for at skabe det perfekte match mellem kunde og oplevelser, og hun er af den klare overbevisning, at Afrika er vanedannende. Når først det kommer ind under huden, garanterer hun, at man vil længes efter at vende tilbage.

Fik vi nævnt, at hun selvfølgelig også har hilst på Nelson Mandela?

Kontakt hende på dorthe@discoverytravel.dk

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Christina Siefert

Rejsekonsulent

Christina startede i rejsebranchen i 1992, og har været i branchen lige siden. Hun har dermed lang erfaring i at skræddersy individuelle rejser og brænder for at dele sine egne rejseoplevelser og erfaringer. Hun er født og opvokset i Danmark, men har boet i blandt andet Thailand, London og Stockholm i sammenlagt 15 år, inden hun i 2009 vendte næsen retur mod lille Danmark.

Særlig kærlighed for Maldiverne og Thailand
De sidste 10 år har Christinas hjerteblod ligget i Indiske Ocean - med særlig kærlighed for Maldiverne. Hun har besøgt et hav af atoller i landet, udforsket de fleste resorts og har et yderst detaljeret kendskab til de mange steder som udbydes. Christina ved helt enkelt, hvad der passer til den enkelte kundes ønsker for, at den perfekte drømmerejse skal kunne gå i opfyldelse. Hvad enten du rejser som familie, single, par, nygifte eller har en speciel anledning der skal fejres, kan du trygt overlade opgaven om at skræddersy din næste drømmerejse til Christina.

Igennem årene har hun rejst i mere en 40 lande både i og udenfor Europa, men en tur ”hjem” til Thailand står selvfølgelig også altid højt på ønskelisten. Her kender hun hvert et hjørne og de mange lækre steder i smilets land. Hun kan næsten ikke lade være med at nævne Thailand, selvom du drømmer om at turen skal gå til Afrika, USA eller et helt tredje sted.

Kontakt hende på christina@discoverytravel.dk

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Morten Westergaard

Rejsekonsulent

Morten har 25 års erfaring i rejsebranchen. Han er specialist i det sydøstlige Asien, og kender alt til kulturen, naturen, dyrelivet og maden. Han har udforsket Asien utallige gange, lige fra de unge år med rygsæk og et helt år i Bangkok til nuværende rejser, hvor kufferten tages med, og han fortæller gerne passioneret om de asiatiske landes fortræffeligheder.

Specialist i Asien
Mortens favoritdestinationer er Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesien, Malaysia, Indien, Sri Lanka og Nepal. Men han øser også gerne ud af hans erfaringer fra safari i Sydafrika og road-trip i Namibia. Australien og New Zealand kan han også skrive på visitkortet, ligesom Fiji, Maldiverne, Rao Tonga og Costa Rica.

For Morten er det særlig vigtigt at opfylde jeres ønsker og behov, og her kan han trække på de mange års erfaringer og sine utallige rejser.

Kontakt ham på morten@discoverytravel.dk

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Charlotte Schou

Rejsekonsulent

Charlotte har været på mere end 50 krydstogtrejser - i flere verdensdele! Med 27 års erfaring i "skibs" bagagen har hun et enormt kendskab til rederier, skibe, kahytternes placering, kvaliteten om bord, oplevelser i land og alverdens skibsruter end de fleste andre i rejsebranchen. Den erfaring trækker Charlotte naturligvis på, når hun, ud fra jeres specifikke ønsker og behov, skræddersyr lige præcis den krydstogtrejse, der giver jer uforglemmelige minder.

Vores krydstogtekspert spænder vidt
Men her stopper Charlottes passion ikke. Hun har nemlig også en stor kærlighed for Caribien, USA, Mexico og Maldiverne, som hun har besøgt en del gange. Hendes hjerte banker også for Europa, og hun øser gerne ud af sit store kendskab til steder, byer og hoteller. Hun har bl.a. selv boet i Italien og mestrer sproget som en indfødt.

Charlotte er også den I skal tale med, hvis I søger det perfekte sted til den romantiske bryllupsrejse eller hvis hele familien skal af sted.

Kontakt hende på charlotte@discoverytravel.dk

Camilla Frank, Executive Manager hos Discovery Erhverv

CAMILLA FRANK
EXECUTIVE MANAGER

Gennem alle år har Camilla arbejdet med high-end kunder, salg og markedsføring lige fra hotelbranchen herhjemme og i udlandet, og til etableringen og udviklingen af sit eget corporate MICE-bureau. Camilla har sans for at se nye trends og muligheder, ligesom hun forstår at designe produkter og rejser, så de matcher vores kunders høje forventninger med den lille ekstra twist, som gør hele forskellen.

Camilla i Erhvervsafdelingen
Camilla er bedst beskrevet som en struktureret, kreativ person med stærke og sunde relationer med kunder og samarbejdspartnere. Netop disse egenskaber gør sig gældende i hendes job, hvor Camilla sidder med ansvaret for strategisk udvikling af vores erhvervsafdeling.

Kontakt hende på camilla@discoverytravel.dk

Sanne Feier. PA/Administration - medarbejder hos Discovery Travel.

Sanne Kok Feier

PA / Administration

Sannes altoverskyggende passion er at rejse. Hun rejser ved hver lejlighed, der byder sig, og hun har set det meste af verden allerede – alene, med venner og sin familie. Derfor var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Sanne i 2019 kunne skifte en lang karriere i bankverdenen ud med en stilling hos os som PA for vores CEO, Estelle Torp. Det var en af Sannes bekendte, som havde rejst med Discovery Travel, der introducerede os for hinanden. Det er vi taknemmelige for, og i dag er hun en uundværlig del af teamet.

Rejselysten PA'er
Sannes lyst til at opleve og udforske verden gør, at hun altid har en god historie og et diskret tip til enhver destination, og hun er umætteligt nysgerrig på verden. Som hun selv siger: "Når andre læser dameblade, læser jeg rejsebrochurer." Det kommer både os og jer til gode, for hun bidrager altid gerne, når vi hjælper jer med at planlægge drømmerejsen.

Sussie Bay. Accounting Manager - medarbejder hos Discovery Travel.

Sussie Bay

Accounting Manager

Sussie er ansvarlig for vores regnskaber. Hendes skarpe sans for detaljer og rolige overblik gør, at vi kan garantere, at alt stemmer, når I rejser ud i verden. Det kender hun vigtigheden af, for Sussie har selv rejst og oplevet mange kontinenter. Hun har blandt andet backpacket jorden rundt på et halvt år. Næste rejse håber hun tager hende og familien med på safari.

Regnskab og rejser
Sussie startede sin karriere som regnskabsassistent i et rejsebureau. Herefter brugte hun sin talekspertise i revisionsbranchen, indtil hun i 2019 boardede teamet hos os. Det er vi taknemmelige for.

Lise Brink Andersen, Kommunikations- og Web Manager - medarbejder hos Discovery Travel

Lise Brink Andersen

Kommunikations- og web manager

Det stod ikke lige i kortene, at Lise skulle ende i rejsebranchen, men tilfældigheder ændrede på alt det nøje planlagte, og det har nu resulteret i mere end 35 år i branchen. Grundstenen blev lagt i udlandet som guide og skiguide, og hun har efterfølgende arbejdet som bl.a. rejsekonsulent, booking assistent, callcenter chef og Web Editor.

Hjemmeside, SoMe og nyhedsbreve
Lise sørger for at holde hjemmesiden opdateret, skriver nyhedsbreve, poster til vores SoMe, styrer vores store billedarkiv m.m. Hun er også den, der sætter ord og billeder på hjemmesiden når vores rejsekonsulenter begejstret vender hjem fra studieture, hvor spændende hoteller og ditto oplevelser på nye som velkendte rejsemål er besøgt.

Som copywriter og som rejsende har hun ad åre oparbejdet et stort kendskab til særlige seværdigheder, hotellers unikke kendetegn og de fantastiske oplevelser, som verden byder på.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo