INFO

MEDARBEJDERE

A world of exclusive difference 

For Discovery Travel betyder eksklusivitet at gøre en forskel, at tilbyde vores kunder noget særligt baseret på over 20 års erfaring. Samlet set har Discovery Travel en medarbejderstab med Danmarks største erfaring inden for eksklusive og individuelle rejser. Vi har rejst verden rundt, siddet i et utal af fly, gennemtravet alverdens lufthavne, gået på de mest fantastiske strande, boet på mange resorts, spist en overflod af lokale måltider og besøgt utallige seværdigheder. Alt sammen for at gøre din næste rejse til den bedste. Vores kunder bliver venner af huset, vi lytter og lærer, deler ud af vores erfaringer og står på hovedet for at opfylde din rejsedrøm.

Estelle Torp

Estelle Torp

CEO & Ejer

Estelle Torp er enestående på mange punkter og særligt, når det kommer til at arrangere længere rejser på tværs af generationer. Det kan være udfordrende, for det er en kompliceret kabale, når mange forskellige ønsker og behov skal gå op i en højere enhed. Men for Estelle er det kun motiverende. Som hun siger: "Jeg elsker en god udfordring."

Hendes oprigtige og hjertevarme interesse i andre mennesker definerer både hendes personlighed og faglighed. Det er på grund af den, at hun er så dygtig til at matche mennesker, destinationer og oplevelser, så alle drømme bliver til virkelighed. I kan derfor trygt henvende jer til Estelle, hvis I ønsker jeres livs rejse. Hun tænker på alle detaljer og har adskillige gange bevist, at hun har en unik evne til at forudse behov, som de rejsende ikke engang selv vidste, ville opstå.

Kontakt hende på torp@discoverytravel.dk

Michael Juhl

Michael Juhl

Marketingschef og chef for Sport & Events

Det ligger i Michaels natur at nyde livet i ultimativ luksus. Han er på fornavn med kokkene på landets bedste restauranter, han har besøgt verdens mest eksklusive destinationer, når det kommer til vin, spa og gourmet, og han bor gratis på de bedste hoteller i Cannes og St. Tropez. Det er Michaels personlige relationer, der gør ham så dygtig til at udvikle luksuskoncepter med muligheder, der er utilgængelige for andre rejsende og rejsebureauer.

Michael er blandt andet kendt for at arrangere unikke luksusoplevelser i Danmark og for hans eftertragtede Formel 1-ture, hvor vores rejsende kan nyde ræsene fra en hævet terrase i selskab med eliten og verdens bedste racerkørere. Hans uovertrufne gourmetrejser involverer blandt andet helikopterture, ophold på fantastiske vingårde i verdenskendte vindistrikter samt samarbejder med Aston Martin, d’Angleterre og andre topbrands. Michaels forståelse for luksus og hans evne til at sammensætte gourmetoplevelser gør, at hans hans kunder ikke tør overlade deres rejser til andre end ham.

Kontakt ham på michael@discoverytravel.dk

Annette Pedersen

Annette Nygaard Pedersen

Rejsekonsulent

Vi kalder hende vores African Queen, for hvis der er én, der kender der kender det spændende kontinent, er det Annette. Sydafrika, Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Mozambique er blot nogle af de steder, hun har besøgt. For hver rejse, vender hun hjem med endnu flere lokale hemmeligheder, som hun glæder sig over at dele med jer. Det er netop de autentiske oplevelser, som kæmpekontinenter gemmer på, der har stjålet Annettes hjerte, og det er måske det, der gør, at hun er så dygtig til at skræddersy unikke rejseoplevelser.

Annette har arbejdet i rejsebranchen i mere end 25 år. Listen over de destinationer, hun har besøgt, rækker langt ud over Afrikas grænser. Hun har rejst New Zealands nord- og sydø tynd og har besøgt Seychellerne, Maldiverne og Mauritius nok gange til at vide, hvor I har størst chance for at møde en kæmpe landskildpadde, hvor I får de bedste snorkleoplevelser, og hvor I finder den smukkeste strand.

Kontakt hende på annette@discoverytravel.dk

Christina Seifert

Christina Siefert

Rejsekonsulent

Christina startede i rejsebranchen i 1992, og har været i branchen lige siden. Hun har dermed lang erfaring i at skræddersy individuelle rejser og brænder for at dele sine egne rejseoplevelser og erfaringer.

Hun er født og opvokset i Danmark, men har boet i blandt andet Thailand, London og Stockholm i sammenlagt 15 år, inden hun i 2009 vendte næsen retur mod lille Danmark. De sidste 10 år har Christinas hjerteblod ligget i Indiske Ocean - med særlig kærlighed for Maldiverne. Hun har besøgt et hav af atoller i landet, udforsket de fleste resorts og har et yderst detaljeret kendskab til de mange steder som udbydes. Christina ved helt enkelt, hvad der passer til den enkelte kundes ønsker for, at den perfekte drømmerejse skal kunne gå i opfyldelse. Hvad enten du rejser som familie, single, par, nygifte eller har en speciel anledning der skal fejres, kan du trygt overlade opgaven om at skræddersy din næste drømmerejse til Christina.

Igennem årene har hun rejst i mere en 40 lande både i og udenfor Europa, men en tur ”hjem” til Thailand står selvfølgelig også altid højt på ønskelisten. Her kender hun hvert et hjørne og de mange lækre steder i smilets land. Hun kan næsten ikke lade være med at nævne Thailand, selvom du drømmer om at turen skal gå til Afrika, USA eller et helt tredje sted.

Kontakt hende på christina@discoverytravel.dk

Jesper Kiil

Jesper Kiil

Rejsekonsulent

Drømmer I om en maritimt eventyr, er det Jesper, I skal have fat i. Han har mere end 20 års erfaring med krydstogter og rejser på havet, og hans ekspertise favner alle verdenshave - fra Fransk Polynesien og Caribien til Middelhavet, Grønland, Australien, New Zealand, Østen og Alaska. Ja, faktisk stort set alle steder, hvor der er vand. Og fordi han selv har besøgt mange af destinationerne, er han den perfekte person til at hjælpe jer med at planlægge den perfekte ferie. Jesper ved, hvordan vinden blæser i Middelhavet, hvor du finder de fineste sand i Caribien og hvilke destinationer, der er et must i Asien.

Spørger man ham, er cruises den perfekte ferieform for jer, der gerne vil opleve meget om dagen, og samtidig have en lækker base, hvor I kan trække jer tilbage og blive forkælet. Samtidig nyder Jesper også rejser på fastlandet. Særligt de rejser, hvor han og familien har installeret sig i en lækker villa og helt selv kan styre dagene, skaber en særlig feriestemning, som Jesper er dygtig til at skabe for andre.

Kontakt ham på jesper@discoverytravel.dk

Jonas Alber

Jonas Alber

Rejsekonsulent

Jonas har været en del af teamet siden 2017. Hver dag imponerer han med sit overlegne servicegen og sin evne til at tænke i detaljer. Han går altid det ekstra skridt for at sikre, at alle behov er mødt. Det betyder også, at han engagerer sig i hvert eneste menneske han sender afsted. Som han siger, er det at rejse en personlig oplevelse. Derfor fortjener de en personlig serviceoplevelse.

For ham balancerer en god ferie perfekt mellem afslapning om eventyr. Når han er på ski, nyder han at være aktiv på pisterne hele dagen, lige så meget som han sætter pris på at slutte dagen i en forkælende spa efterfulgt af en sublim middag. På samme måde kan han bruge timevis på at ligge på stranden, hvis han ved, at han også kan begive sig på undervandseventyr eller tage en tur på jetski. Jonas har høje krav til sine rejser, og det er måske derfor, at han er så dygtig til at arrangere overlegne og uforglemmelige rejser for andre.

Kontakt ham på jonas@discoverytravel.dk

Pia Holm

Pia Østergaard Holm

Rejsekonsulent

Rejser er en stor del af Pias liv, og hendes fascination af andre kulturer har bragt hende vidt omkring. Sammenlagt har hun mere en 20 års erfaring i branchen som blandt andet rejseleder i Spanien, Egypten og Dansk Vestindien og med at arrangere fly- og pakkerejser for SAS og Emirates. Og så er listen af steder, hun har besøgt, uendeligt lang. Pia har road-trippet gennem USA, oplevet Sydafrika, Sri Lanka og Bali i bil og båd, nydt det pulserende storbyliv i New York, Hong Kong, Shanghai og Beijing, Taiwan, Singapore og Dubai, og hun har slappet af på de smukkeste strande og snorklet i Mauritius, Thailand, Grækenland, Dansk Vestindien, Seychellerne og Maldiverne.

Pias lyst til at forstå andre mennesker gør, at hun aldrig rejser fra et sted uden at have interageret med de lokale og forstået, hvad et godt liv er for dem. På samme måde begynder enhver af de rejser, Pia arrangerer for jer, med, at hun lærer jer at kende for at forstå, hvad en god rejse er for jer. Det er det, der gør hende så utrolig dygtig til at matche mennesker, destinationer og oplevelser.

Kontakt hende på pia@discoverytravel.dk

Sanne Feier

Sanne Kok Feier

PA / Administration

Sannes altoverskyggende passion er at rejse. Hun rejser ved hver lejlighed, der byder sig, og hun har set det meste af verden allerede – alene, med venner og sin familie. Derfor var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Sanne i 2019 kunne skifte en lang karriere i bankverdenen ud med en stilling hos os som PA for vores CEO, Estelle Torp. Det var en af Sannes bekendte, som havde rejst med Discovery Travel, der introducerede os for hinanden. Det er vi taknemmelige for, og i dag er hun en uundværlig del af teamet.

Sannes lyst til at opleve og udforske verden gør, at hun altid har en god historie og et diskret tip til enhver destination, og hun er umætteligt nysgerrig på verden. Som hun selv siger: "Når andre læser dameblade, læser jeg rejsebrochurer." Det kommer både os og jer til gode, for hun bidrager altid gerne, når vi hjælper jer med at planlægge drømmerejsen.

Sussie Bay

Sussie Bay

Accounting Manager

Sussie er ansvarlig for vores regnskaber. Hendes skarpe sans for detaljer og rolige overblik gør, at vi kan garantere, at alt stemmer, når I rejser ud i verden. Det kender hun vigtigheden af, for Sussie har selv rejst og oplevet mange kontinenter. Hun har blandt andet backpacket jorden rundt på et halvt år. Næste rejse håber hun tager hende og familien med på safari.

Sussie startede sin karriere som regnskabsassistent i et rejsebureau. Herefter brugte hun sin talekspertise i revisionsbranchen, indtil hun i 2019 boardede teamet hos os. Det er vi taknemmelige for.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7