INFO

PAS & VISUM

Pas

Når I bestiller flybilletter, skal alle navnene samt fødselsdato på børn opgives til os, nøjagtigt som de står i jeres pas. Alle rejsende (også børn) skal være i besiddelse af eget gyldigt pas, hvor ens navn i pas og flybillet skal stemme overens. Der findes mange forskellige regler, men de fleste lande kræver dog at passet er gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse datoen. Kontakt borgerservice for nærmere detaljer: www.borger.dk

Visum

Ved individuelle rejser skal man normalt selv sørge for visum til sin ferie. Nogle lande kræver visum inden afrejse og andre steder køber man det ved ankomst. Vi hjælper jer gerne med Visumansøgninger ellers kan man læse mere på Udenrigsministeriets hjemmeside. Udgifter til visum, skal betales af den rejsende.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7