INFO

REJSEFORSIKRING

Skal man tegne Rejseforsikring?

Rejs aldrig uden rejseforsikring

Rejser man uden for Europa, er man ikke dækket af EU-Sygesikringskort. Skulle uheldet være ude, kan det blive meget dyrt. Det er derfor en god idé at tegne forsikring sammen med rejsen. Sygdoms-afbestillingsforsikring dækker i tilfælde af sygdom inden afrejsen. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, der kan dække alt mellem himmel og jord. Kontakt os for nærmere detaljer.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7