Badeferie på Zanzibar

Deluxe værelse på Breezes Beach Club & Spa, Zanzibar

Fantastisk strandhotel på Zanzibar

Breezes Beach Club & Spa, Zanzibar kan I nyde den kridhvide sandstrand, bygge sandslotte, tage på snorkelture eller fantastiske dykkerture i koralrevet lige ud for hotellet. Spil tennis om eftermiddagen, prøv kræfter med kitesurfing eller gå på opdagelse og shopping i Stone Towns markeder, der ligger blot 1 times kørsel fra hotellet.

Breezes ligger ved en af Zanzibars mest enestående strande, som det anerkendte rejsemagasin Conde Nast Traveler har sat på top 30 listen over smukkeste ø-strande i verden.

I bor i et skønt Deluxe værelse med terrasse, aircondition, kaffe- og te faciliteter, minibar m.m. Rejser I som familie er der sofa som opredning til to børn.

Breezes Beach Club & Spa er det oplagte hotel til par- og familieferie på Zanzibar og indeholder alt det, en god badeferie bør indeholde - uanset, om I vil være aktive eller ligge under palmernes skygge.

I får

  • Fly København-Zanzibar t/r
  • Lufthavnsskatter
  • Privat transport lufthavn-Breezes Beach Club & Spa
  • 7 nætter i Deluxe værelse
  • Halvpension

Pris og rejseperiode

  • Fra 11.850 kr. per person v/2 voksne og 2 børn u/12 år
  • Fra 16.395 kr. per person v/2 voksne
  • Rejseperiode: 9. jan-15. marts, 16.-30. juni & 1. sep. - 31. okt.

Priserne er baseret på 2 voksne/2 børn u/12 år eller 2 voksne, der rejser og bor sammen

HØR MERE OG BESTIL REJSEN TIL ZANZIBAR

Vil I høre mere om Breezes Beach Club & Spa og rejser dertil? Måske kombinere med en safari i Kenya eller Tanzania før eller efter badeferien? Kontakt Annette via annette@discoverytravel.dk eller ring på 39 62 61 61.

LÆS OM RESORTET

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo