BALI THREE WAYS

Alila Manggis (dag 1-4)

Jeres rejse skydes i gang med 3 nætter på Alila Manggis, hvor I får mulighed for at udforske Balis uspolerede østkyst. Med havet på den ene side og de grønne, frodige bjerge på den anden – har I hurtigt glemt alt om jetlag. Om de næste par dage skal byde på udflugter, dykning, yoga, madlavningskursus eller afslapning i resortets elegante  omgivelser – er helt op til jer! Efter en dag fyldt med nærvær og nye indtryk, venter  endnu en oplevelse: Nemlig middagen på Alila Manggis, som er et helt kapitel for sig selv. Selamat makan – velbekomme!

Alila Ubud (dag 4-8)

Jeres rejse fortsætter med 4 nætter i ”hjertet af Bali” på Alila Ubud, hvor I hurtigt bliver mødt af nysgerrige aber og idyllisk fugle kvidren – som er med til at skabe en helt særlig, intim og afslappet atmosfære. Her kommer I til at bo i perfekt harmoni med den frodige regnskov, kun 10 minutters kørsel fra den pulserende kunsterby Ubud.

Den betagende udsigt til grønne risterrasser og palmebeklædte dale fra den inbydende infinity pool, gør det svært at forlade resortet – selvom der venter masser af små eventyr lige i nærheden. Efter en dag fyldt med forførende sanseindtryk og mindeværdige øjeblikke, venter en velsmagende oplevelse i magiske omgivelser. Middagen på Alila Ubud er i sig selv en oplevelse – uanset om den nydes på resortets udsøgte restaurant, eller i mere private og romantiske omgivelser på en af de nærliggende risterasser.

Alila Seminyak (dag 8-13)

Nu sættes kursen igen mod kysten, hvor jeres rejse rundes af med 5 nætter på Alila Seminyak – hvor den sofistikeret stil og autentisk charme er altoverskyggende. Den elegante beachfront vipe med caféer, restauranter og butikker – vil sammen med den uimodståelige udsigt over det blå Indiske Ocean hurtigt få jer ned i et helt særligt gear. Alila Seminyak kan enten være en afslappende base til flere balinesiske eventyr, eller en base hvor I kan læne jer tilbage og nyde de mange nye indtryk og minder – inden kursen igen sættes hjem mod Danmark.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7