BALI THREE WAYS

Dag 1-4: Alila Manggis

Jeres Bali Three Ways rejse skydes i gang med 3 nætter på Alila Manggis, hvor I får mulighed for at udforske Balis uspolerede østkyst. Med havet på den ene side og de grønne, frodige bjerge på den anden – har I hurtigt glemt alt om jetlag.

Om de næste par dage skal byde på udflugter, dykning, yoga, madlavningskursus eller bare afslapning i resortets elegante omgivelser – er helt op til jer! Blot skal I huske at sætte tid af til en oplevelsesrig cykeltur med lokalguide til frodige rismarker, lokale landsbyer og med afsluttende dukkert ved den smukke strand Pasir Putih.

Om aftenen kan vi anbefale middag på Seasalt, Alila Manggis egen restaurant, der er en af de bedste på hele den østlige del af Bali og et kapitel for sig selv. Selamat makan – velbekomme!

Dag 4-8: Alila Ubud

Rejsen fortsætter med 4 nætter i ”hjertet af Bali” på Alila Ubud, hvor I hurtigt bliver mødt af nysgerrige aber og idyllisk fugle kvidren – som er med til at skabe en helt særlig, intim og afslappet atmosfære. Her kommer I til at bo i perfekt harmoni med den frodige regnskov, kun 10 minutters kørsel fra den pulserende kunstnerby Ubud.

Den betagende udsigt til grønne risterrasser og palmebeklædte dale fra den indbydende og prisvindende infinity pool, gør det svært at forlade resortet – selvom der venter masser af små eventyr lige i nærheden, bl.a. en fantastisk vandretur, hvor lokalguide tager jer med på en rejse gennem kultur og natur. Undervejs holder I pause, nyder udsigten og en forfriskende kokosdrik direkte fra kilden.

Dag 8-13: Alila Seminyak

Nu sættes kursen igen mod kysten, hvor jeres Bali Three Ways rundrejse rundes af med 5 nætter på Alila Seminyak – hvor den sofistikeret stil og autentisk charme er altoverskyggende. Den elegante beachfront vibe med caféer, restauranter og butikker – vil sammen med den uimodståelige udsigt over det blå Indiske Ocean hurtigt få jer ned i et helt særligt gear. Alila Seminyak kan enten være en afslappende base til flere eventyr som øen indgyder til, eller en base hvor I kan læne jer tilbage og nyde de mange nye indtryk og minder – inden kursen igen sættes hjem mod Danmark.

I får

 • Fly København eller Hamborg - Denpassar t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport mellem lufthavn-hotel t/r og mellem hotellerne
 • 3 nætter i Superior værelse på 4* Alila Manggis, inkl. morgenmad
 • 1 x 60 min. massage for to
 • 2-timers cykeltur med lokalguide
 • 4 nætter i Valley Villa på 5* Alila Ubud, inkl. morgenmad
 • 3-timers vandretur med lokalguide
 • 4 nætter i King Deluxe værelse på 5* Alila Seminyak, inkl. morgenmad

Pris og rejseperiode

 • Fra 23.700 kr. per person i perioden 1. april - 15. juli
 • Fra 26.100 kr. per person i perioden 16. juli - 15. sep.
 • Fra 28.500 kr. per person i perioden 16. sep. - 23. dec.
 • Fra 29.500 kr. per person i perioden 24. dec. - 5. jan. 2025
 • Fra 23.150 kr. per person i perioden 6. jan. - 31. marts 2025

Prisen er per person v/2 voksne, der rejser og bor sammen. Der må forventes tillæg i sommer-, efterårs- og juleferien.

 

Kontakt os om rejsen til Bali

Vi skræddersyr gerne jeres egen Bali rejse med unikke oplevelser, andre hoteller eller kortere eller længere rejseperioder efter jeres ønsker. Ring til Morten og hør nærmere på 39 62 61 61.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo