BALI THREE WAYS

Dag 1-4: Alila Manggis

Jeres Bali Three Ways rejse skydes i gang med 3 nætter på Alila Manggis, hvor I får mulighed for at udforske Balis uspolerede østkyst. Med havet på den ene side og de grønne, frodige bjerge på den anden – har I hurtigt glemt alt om jetlag.

Om de næste par dage skal byde på udflugter, dykning, yoga, madlavningskursus eller bare afslapning i resortets elegante omgivelser – er helt op til jer! Blot skal I huske at sætte tid af til en oplevelsesrig cykeltur med lokalguide til frodige rismarker, lokale landsbyer og med afsluttende dukkert ved den smukke strand Pasir Putih.

Om aftenen kan vi anbefale middag på Seasalt, Alila Manggis egen restaurant, der er en af de bedste på hele den østlige del af Bali og et kapitel for sig selv. Selamat makan – velbekomme!

Dag 4-8: Alila Ubud

Rejsen fortsætter med 4 nætter i ”hjertet af Bali” på Alila Ubud, hvor I hurtigt bliver mødt af nysgerrige aber og idyllisk fugle kvidren – som er med til at skabe en helt særlig, intim og afslappet atmosfære. Her kommer I til at bo i perfekt harmoni med den frodige regnskov, kun 10 minutters kørsel fra den pulserende kunstnerby Ubud.

Den betagende udsigt til grønne risterrasser og palmebeklædte dale fra den indbydende og prisvindende infinity pool, gør det svært at forlade resortet – selvom der venter masser af små eventyr lige i nærheden, bl.a. en fantastisk vandretur, hvor lokalguide tager jer med på en rejse gennem kultur og natur. Undervejs holder I pause, nyder udsigten og en forfriskende kokosdrik direkte fra kilden.

Under opholdet på Alila Ubud hvor dagene er fyldt med forførende sanseindtryk og mindeværdige øjeblikke, venter en fantastisk velsmagende 5-retters middag inkl. 1 flaske vin i magiske omgivelser. Middagen på Alila Ubud er i sig selv en oplevelse, som nydes på tæt på resortet i mere private og romantiske omgivelser på en af de nærliggende risterrasser.

Dag 8-13: Alila Seminyak

Nu sættes kursen igen mod kysten, hvor jeres Bali Three Ways rundrejse rundes af med 5 nætter på Alila Seminyak – hvor den sofistikeret stil og autentisk charme er altoverskyggende. Den elegante beachfront vibe med caféer, restauranter og butikker – vil sammen med den uimodståelige udsigt over det blå Indiske Ocean hurtigt få jer ned i et helt særligt gear. Alila Seminyak kan enten være en afslappende base til flere eventyr som øen indgyder til, eller en base hvor I kan læne jer tilbage og nyde de mange nye indtryk og minder – inden kursen igen sættes hjem mod Danmark.

I får

 • Fly København eller Hamborg - Denpassar t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport mellem lufthavn-hotel t/r og mellem hotellerne
 • 3 nætter i Superior værelse på 4* Alila Manggis, inkl. morgenmad
 • 1 x 60 min. massage for to
 • 2-timers cykeltur med lokalguide
 • 4 nætter i Superior værelse på 5* Alila Ubud, inkl. morgenmad
 • Romantisk 5-retters middag, inkl. 1 flaske husets vin
 • 3-timers vandretur med lokalguide
 • 4 nætter i King Deluxe værelse på 5* Alila Seminyak, inkl. morgenmad

Pris og rejseperiode

 • Fra 20.550 kr. per person v/2 voksne, der rejser og bor sammen.
 • Rejseperiode: November. Ring gerne til os og hør om pris for andre rejseperioder

Kontakt os om rejsen til Bali

Vi skræddersyr gerne jeres egen Bali rejse med unikke oplevelser, andre hoteller eller kortere eller længere rejseperioder efter jeres ønsker. Ring til Morten og hør nærmere på 39 62 61 61.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7