BOUTIQUE & UNIQUE CAMBODIA

Forslag til Rejseplan


Dag 1-3: Siem Reap - Phum Baitang

Jeres rejse starter i Cambodias kulturelle hjerte, Siem Reap, hvor I skal bo i en Terrace Villa på det unikke Phum Baitang. Hotellet, som direkte oversat fra Khemer betyder ”Den grønne landsby”, er omkranset af store frodige haver, rismarker og enge af citrongræs.

Rustikt design, den milde duft af citron og lyden af fugle der kvidrer, er alt sammen en del af den mindeværdige og charmerende atmosfære der kendetegner hotellet.

Selvom hotellet ligger få minutters kørsel fra den pulserende storby, vil I føle, at I er havnet midt i en frodig oase hvor I kan koble helt fra efter en dag fyldt med store natur – og kulturoplevelser.

Dag 3-10: Koh Russey - Alila
På rejsens 3. dag bliver I kørt til Krong Preah, hvor der venter en 15 minutters sejltur til den smukke, frodige ø: Koh Russey. Her kan I kan glæde jer til 7 dages barfodslukus på det nyåbnede eco-hotel Alila Villa Koh Russey, hvor cambodiansk charme, uberørt natur og den lokale gæstfrihed er i centrum.

Hotel-kæden Alila, som oversat fra sanskrit betyder ”overraskelse”, er særligt kendt for at lade sig præge af destinationens omgivelser og kultur – både gennem design, personlig service, gastronomi, udflugter og oplevelser.

Glæd jer til en uge fyldt med små overraskelser, forkælelse og spændende oplevelser som ø-hop, snorkling i det turkisblå hav, vandring gennem den frodige jungle, indblik i den traditionelle khemer-kultur, madlavningskurser osv. Det her bliver en af de helt særlige rejseoplevelser, som I vil tænke tilbage på og mindes resten af livet.

Bestil rejsen til Cambodia

Vil I høre mere om rejsen til Cambodia? Kontakt Morten på 88 77 53 04 eller på morten@discoverytravel.dk

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7