BRYLLUPS-/SØLVBRYLLUPSREJSE TIL SEYCHELLERNE

Hotellet er indrettet i moderne design med sans for detaljer og overalt med åbne panoramavinduer/udsigtsdæk til det turkisblå Indiske Ocean.

Nyd de 4 nætter ved en af Mahes bedste strande eller lej bil for en dag og find din egen palmestrand. Efter 4 nætter på Mahe slutter rejsen på den ultimative bounty-ø, Denis Island. Denis Island er forbeholdt de få - en billedskøn lille koral-atoll med blot 25 villaer som emmer af romantik og tropisk luksus.

Strandene på Denis er endeløse, temperaturen altid perfekt, og stjernerne utallige. Få svømmetag tager dig ud til koralrevet med en myriade af farvestrålende fisk og skildpadder ligesom du kan møde gigantiske landskildpadder på øen.

Restauranten tilbereder hver aften dejlig mad med fokus på økologi. Tag din elskede med til Denis Island og oplev hvordan livet leves på jeres egen (næsten øde) bountyø.

BRYLLUPSREJSE TILBUD:

Pris pr. person fra kr. 27.985 ved rejse imellem 5. april og 31. oktober
Priserne er baseret på to voksne der rejser sammen.

DU FÅR:

  • Fly tur/retur København-Mahe med Emirates
  • Privat transfer fra Mahe lufthavn til Carana Beach Hotel t/r
  • 4 nætter på Carana Beach Hotel i et Oceanview værelse med halvpension
  • Fly Mahe - Denis Island t/r
  • 3 nætter på Denis Island i en Deluxe Beach Cottage med helpension
  • 1 privat starlight dinner på stranden med sunset cocktail
  • 10% rabat på spa behandlinger
  • Bidrag rejsegarantifonden

Ønsker du et uforpligtende møde eller et individuelt tilbud? Kontakt Annette på 39 62 61 61 eller annette@discoverytravel.dk

.

Annette Pedersen

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7