BRYLLUPS-/SØLVBRYLLUPSREJSE TIL SEYCHELLERNE

Hotellet er indrettet i moderne design med sans for detaljer og overalt med åbne panoramavinduer/udsigtsdæk til det turkisblå Indiske Ocean.

Nyd de 4 nætter ved en af Mahes bedste strande eller lej bil for en dag og find din egen palmestrand. Efter 4 nætter på Mahe slutter rejsen på den ultimative bounty-ø, Denis Island. Denis Island er forbeholdt de få - en billedskøn lille koral-atoll med blot 25 villaer som emmer af romantik og tropisk luksus.

Strandene på Denis er endeløse, temperaturen altid perfekt, og stjernerne utallige. Få svømmetag tager dig ud til koralrevet med en myriade af farvestrålende fisk og skildpadder ligesom du kan møde gigantiske landskildpadder på øen.

Restauranten tilbereder hver aften dejlig mad med fokus på økologi. Tag din elskede med til Denis Island og oplev hvordan livet leves på jeres egen (næsten øde) bountyø.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer:

  • Fly København - Mahe t/r med 5* Qatar Airways
  • Indenrigsfly t/r Denis Island
  • Passagerafgifter
  • 4 nætter Carana Beach, oceanview chalet inkl. halvpension
  • 3-retters middag el. buffet hver aften + 1 fl Champagne ved ankomsten, Cocktail for 2, 10% rabat på 1x spabehandling pr. person
  • 3 nætter på Denis Island i deluxe Beach Cottage inkl.
  • Helpension = morgenmad, frokost og middag
  • 1 fl champagne ved ankomsten, 1 privat Starlight Dinner, 1 x sunset cocktail, 10% rabat på 1xspabehandling pr. person.
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Pris pr. person, fra kr. 26.875,- Baseret på afrejse Rejseperiode 20.05-21.07, 31/8-27/9. Ring/email for pris i øvrige rejseperioder.

Prisen er baseret på laveste flypris. Rejsen kan forlænges/kombineres med andre øer eller med safari i Kenya/Sydafrika. Vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker.

Annette Pedersen

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7