DET AUTENTISKE BALI

Forslag til Bali rundrejse

I har 3 nætter på det spektakulære Surya Shanti, hvor I vil få rig mulighed for at udforske Balis uspolerede østkyst. Med hotellets helt unikke placering blandt ris terrasser på den nederste skråning af den majestætiske vulkan Mount Agung, bliver I mødt af en fortryllende udsigt som hurtigt vil få jer til at glemme alt om jetlag. Den omkringliggende regnskov og idylliske lyd af fuglekvidder er alt sammen en naturlig del af den særlige og mindeværdige atmosfære der kendetegner det miljøvenlige resort.

Dag 1-4: Surya Shanti Villa
I vælger selv om de næste par dage skal stå på afslapning i Surya Shanti Villas idylliske omgivelser, gåture blandt risterrasserne, solopgangs-hike til toppen af Mount Agung, rafting på Telaga Waja, madlavningskursus eller en af de mange andre aktiviteter hotellets smukke omgivelser har at byde på. Hotellets imødekommende personale er altid klar til at hjælpe med at arrangere udflugter, romantiske middage og alt hvad der kan medvirke til at gøre jeres ophold til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Dag 4-7: Shanti Natural Panorama
På rejsens 4. dag kan I glæde jer til en smuk og spændende køretur til det nordlige Bali med nøje udvalgte stop undervejs.

I kommer bl.a. forbi det spændende Besakih tempel, hyggelige små landsbyer, smukke risterrasser og Kintamani, hvor I kan glæde jer til en fantastisk udsigt over Caldera Lake.

Til sidst lander I i Sambangan Village, hvor I skal tilbringe de næste 3 nætter på det naturskønne Shanti Natural Panorama resort. De naturskønne omgivelser byder på et hav af spændende aktiviteter som; Trekking, badning i smukke vandfald, autentiske besøg hos balinesiske familier, madlavningskurser, traditionel kaffeproduktion osv.

Dag 7-11: WakaGangga
På rejsens 6. dag venter der endnu en spændende køretur, når I sætter kurs mod WakaGangga, hvor I skal tilbringe de sidste 4 nætter af jeres rejse. I kommer bl.a. Forbi de smukke twin lakes (Lake Tambalingtan og Lake buyan) inden I stopper ved Lake Bratan, hvor I bliver mødt af det billedskønne Pura Ulun Danu tempel. Herefter fortsætter jeres tur gennem Jatiluwihs betagende risterrasser og smukke dale, hvor I får mulighed for en kort gåtur inden I fortsætter mod resortet. Med det lækre WakaGangga resort som base rundes jeres rejse af med udsøgt gastronomi, barfodsluksus med udsigt over havet og masser af livsnydning i de smukke omgivelser.

Kontakt os for bestilling af rejse til Bali

Ring eller skriv til os, hvis vi skal skræddersy en rejse eller rundrejse til Bali.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7