Forkælelse på Gold Zanzibar Beach

Solnedgang fra Deluxe Ocean View værelse på Gold Zanzibar Beach House and Spa

Forkælelse i tropisk paradis på Zanzibar

Bliv forkælet på den luksuriøse oase, Gold Zanzibar Beach House and Spa, og nyd en afslappende ferie ved Zanzibars måske bedste strand.

Fra jeres 70 m2 store Deluxe Ocean View værelse er der udsigt til den kridhvide strand, det azurblå hav og solnedgange, der maler horisonten i et fantastisk farvespænd fra violet til granatrød.

Glæd jer til kulinariske smagsoplevelser i restauranterne og lækre miksede cocktails i strandbaren. Nyd poolen, hvor der er plads til både voksne som børn. Lad de kvalificerede terapeuter i spaen give jer velværende massager og revitaliserende skønhedsbehandlinger - naturligvis med økologiske Healing Earth produkter og sejl ud til laguner og silkebløde sandbanker i en dhow.

Rejs ikke fra Zanzibar uden at besøge krydderiplantager, snorkle med havskildpadder og tropiske fisk i imponerende koralrev, udforske Stone Towns smalle stræder og farverige markeder eller opleve Zanzibars oprindelige natur og de sjældne røde colobus aber i Jozani Forest.

Gold Zanzibar Beach og Zanzibar er det perfekte sted for livsnydere, der søger fantastiske strande, koralrev og unikke oplevelser.

I får

  • Fly København-Zanzibar t/r
  • Lufthavnsskatter
  • Privat transport lufthavn-Gold Zanzibar Beach
  • 7 nætter i Deluxe Ocean View værelse
  • Halvpension

Pris og rejseperiode

  • Fra 16.750 kr. per person v/2 voksne og 2 børn u/12 år
  • Fra 23.985 kr. per person v/2 voksne
  • Rejseperiode: 1. - 31. juli & 1. sep. - 25. dec. 2024

Priserne er baseret på 2 voksne/2 børn u/12 år eller 2 voksne, der rejser og bor sammen. De nævnte priser er gældende ved bestilling senest 60 dage før afrejse.

HØR MERE OG BESTIL REJSEN TIL ZANZIBAR

Vil I høre mere om Gold Zanzibar Beach House and Spa og rejser dertil? Måske kombinere med en safari i Kenya eller Tanzania før eller efter badeferien? Kontakt Annette via annette@discoverytravel.dk eller ring på 39 62 61 61.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo