Formidabel Monaco get-away

Helikopter transfer fra Nice til Monaco

Luksuriøs get-away i Monaco – med helikopter transfer!

Her får I en formidabel rejse, der bringer jer til hjertet af det glamourøse Monte-Carlo i Monaco. Et get-away ud over det sædvanlige, hvor vi har skræddersyet en uforglemmelig oplevelse med førsteklasses service.

Ved ankomsten til Nice bliver I ikke bare mødt af en almindelig transferbil, nej, vi tager jer med på en eksklusiv helikoptertur, der svæver langs den fortryllende franske riviera. Fra det øjeblik I træder ombord på helikopteren, bliver I indhyllet i en aura af eksklusivitet og luksus, der kun kan opleves i Monaco.

Eksklusivt femstjernet hotel

Når I lander, venter tre nætter på et femstjernet hotel, og for at byde jer velkommen har vi sørget for en flaske iskold rosévin på værelset, så I kan indlede jeres ophold med stil og elegance.

Under jeres ophold i Monte-Carlo vil vi opfordre jer til at udforske byens eksklusive butikker, nyde gourmetmåltider på Michelin-restauranter, besøge kasinoet Monte-Carlo eller slappe af på de smukke strande ved det azurblå hav.

Monaco venter på jer – lad eventyret begynde.

I får

  • Direkte fly København-Nice t/r
  • Lufthavnsskatter
  • Privat helikopter transfer Nice-Monaco t/r
  • 3 nætter på eksklusivt femstjernet hotel *
  • 1 fl. rosévin på værelset ved ankomst

*Vælg mellem de tre 5* hoteller: Hotel Hermitage Monte-Carlo, Hotel Metropole Monte-Carlo eller Hotel de Paris Monte-Carlo.

Bestil rejsen til Monaco

Ring til os på 39 62 61 61 - hvis I har spørgsmål til rejsen eller ønsker at bestille.

Michael Juhl. Marketingchef i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo