SAFARI KENYA & BADEFERIE SEYCHELLERNE

Program

 

Dag 1: Afrejsedag
Eftermiddagsfly København-Nairobi via Dubai.

Dag 2: Nairobi, udflugt og Masai Mara i Kenya
Ankomst i Nairobi, hvor I bliver mødt af lokal repræsentant. I starter med morgenmad og kenyansk kaffe og gennemgang af jeres rejse, inden turen går til David Sheldrick Wildlife Orphanage. Her får babyelefanter, næsehorn eller andre dyr, som er kommet til skade i naturen, en ny chance. De bliver behandlet med det formål at komme tilbage til naturen igen. Vil I hellere besøge Karen Blixen House er der alternativ mulighed denne dag. Omkring kl. 12 spiser I frokost lokalt inden turen går med fly ca. 1 time til Masai Mara. I Masai Mara starter safarien allerede fra ankomsten, hvor I kommer på jeres første safari. I Masai Mara bor I på Ashnil Mara Camp, som er en autentisk safaricamp med 40 telte bygget på pæle og med udsigt over Masai Maras åbne savanne. Det er luksustelt med eget bad/toilet og soldæk, hvor I kan nyde udsigt til vildtet. Mellem safarierne er der mulighed for at slappe af ved campens pool.

Dag 3-4: Safari
I kommer på safari 2 gange daglig. En typisk safaridag starter ofte kl. 6, derefter safari 2 ½-3 timer om morgenen og stor morgenmad/brunch, når I vender tilbage. Derefter afslapning og frokost og igen safari fra kl. 16-18.30. Mara National Reserve udgør hele 1510 km2 beliggende 1500-2710 m over havets overflade. Medregnes private områder, som grænser op til, er området dobbelt så stort. Det er hjemsted for over 95 pattedyr og over 570 fuglearter og betragtes sammen med Serengeti som et af verdens bedste safaristeder. Udover safarier er der mulighed for at tilkøbe luftballontur over Masai Mara med champagnemorgenmad, lære om masaiernes levevis under besøg til masai landsby, eller campen kan arrangere en middag for jer i bushen i selskab med Masai krigere eller morgenmad med udsigt til flodhestene.

Dag 5: Nairobi
Efter morgensafarien går turen til airstrip i Masai Mara. Derfra er der 1 times flyvning til Nairobi. Eftermiddagen er fri til oplevelser i Nairobi. Vi kan feks arrangere besøg til Karen Blixen house eller I kan komme på yderligere safari i Nairobi nationalparken, hvor der er gode chancer for at se de udryddelsestruede næsehorn.

I bor helt op til Nairobi nationalpark på et gammel landsted, Ololo Safari Lodge, som er et skønt lille boutiquehotel som ligger midt i naturen. Slap af ved poolen om eftermiddagen og nyd en romantisk candlelight dinner om aftenen. Ololos masaikriger fører jer hjem til værelset, når det er tid at sove.

Dag 6: Ankomst til Seychellerne
Om morgenen bliver I kørt de ca. 40 min til Nairobi lufthavn og flyver derefter til Seychellerne - en tur på 3,15 timer. Ved ankomsten til Mahé bliver I afhentet og kørt til jeres hotel. De næste 6 nætter bor I på det 5* Savoy Hotel. Det elegante Savoy hotel har store værelser og suiter med udsigt over tropiske have og det Indiske Ocean. Savoy har et utroligt stort, men samtidig meget elegant pool område og forsætter man gennem haven, står man på den smukke, kilometerlange Beau Vallon Beach. Hotellet har en fantastisk spa og 24-timers fitnesscenter, så masser af mulighed for selvforkælelse og pleje formen i ferien. Langs Beau Vallon-stranden findes forskellige lokale restauranter, mens hotellet byder på 3 forskellige spisemuligheder.

Dag 6-12: Afslapning og badeferie
Hvis I vil på opdagelse, kan vi anbefale jer at leje en bil og køre rundt på Mahé, besøge den botaniske have og kæmpe landskildpadderne, masser af eksotiske strande, hyggelige restauranter og vandremuligheder. Øgruppen Seychellerne har mange smukke små øer som også kan besøges inden for relativ kort sejlafstand eller bare 15 min flyvning.

Dag 12: Hjemrejse
Aftenfly til Danmark.

Dag 13: Hjemkomst
Ankomst Danmark.

I får

  • Fly København-Kenya-Seychellerne-København
  • 3 nætter på Ashnil Mara, inkl. 6 safarikørsler og helpension
  • Fly Nairobi-Masai Mara t/r
  • Alle transfers lufthavn-hotel osv.
  • 1 nat på Ololo Safari Lodge, Nairobi, inkl. helpension
  • 6 nætter på Savoy Mahe, Savoy Suite, inkl. morgenmad

Kontakt os for priser og perioder

Rejsen kan også arrangeres med landtransport Nairobi-Masai Mara t/r  - som giver store besparelser, men længere rejsetid.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo