Safari, strand og gourmet i Sydafrika

Dag 1-3: Ankomst til Sydafrika og Long Beach

Ved ankomst til lufthavnen i Cape Town bliver I modtaget og kørt til det 5* boutiquehotel Last Word Long Beach, hvor I skal tilbringe de næste par dage.

Last Word Long Beach ligger midt mellem Cape Town og Kap Det Gode Håb i Sydafrika. Direkte ud til vidunderlig strand og med en betagende udsigt til Atlanterhavet og Chapman’s Peak-bjergene.

I tjekker ind og får udleveret nøglen til jeres lækre Superior Room, hvor I bliver mødt med friske blomster, egen gin bar og en sublim udsigt til havet.

Slap af på stranden eller ved hotellets pool, udforsk nærområdet, tag ud at surfe, spot en hval fra hotellets terrasse eller tag op til Cape Town eller ned til Kap Det Gode Håb.

Skulle noget holde jer hjemme på hotellet er det måske den daglige, overdådige morgenmad og kulinariske 4-retters middag, Husets vin, øl, lokale spiritus samt kaffe og te står til fri afbenyttelse, og det er helt op til jer, om I vil nyde en drink i loungen eller med havudsigt fra hotellets terrasse eller fra jeres egen balkon.

Dag 3-6: Last Word Constantia og vinlandet

Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til det næste 5-stjernede hotel Last Word Constantia i Constantia, forstad til Cape Town. I kører nu ind i landet, og turen tager omkring 30-40 min. Undervejs kan I nyde udsigten til den imponerende natur og de langstrakte vinmarker.

Personalet på Last Word Constantia står klar til at modtage jer - og til at yde sublim service. Når I har pakket ud, kan I slentre ud i den farvestrålende, smukke have, hvor I kan nyde et glas kølig, sydafrikansk hvidvin. I kan også tage en dukkert i den indbydende pool eller slappe af i jeres egen hyggelige gårdhave, der hører til jeres Superior Room.

Om morgenen står buffeten klar, og kokken laver gerne en lækker Egg Benedict eller en vidunderlig omelet til jer. Om aftenen kan I spise på hotellets egen restaurant, The Peddlars, som ligger lige ved siden af. I kan også spise på et områdets mange andre, anerkendte restauranter. Uanset valg, så er Constantia kendt for at levere kulinariske oplevelser.

Intet ophold i Constantia uden vingårdsbesøg! Her ligger nemlig Sydafrikas ældste vingårde, og det er oplagt at tage på vinsmagningsbesøg. Tal med os, så bestiller vi udflugten til jer.

Cape Town, golf eller pingviner?
I bor kun 15 km. fra Cape Town, så udnyt endelig muligheden for et storbybesøg. Inden for relativ kort afstand ligger også Kirstenbosch Botanical Gardens, Simontowns Pinguins, Kap Det Gode Håb samt vinområderne Stellenbosch og Franschhoek. De aktive kan spille golf, prøve zip line, tage på ridetur eller cykle. Hør os om de mange udflugtsmuligheder og aktiviteter i området.

Løver ved Last Word Kitara, Sydafrika

Dag 6-9: Safari i privat reservat

Så er det endelig blevet tid til safari, Big Five og luksussuite!

I spiser morgenmad på Constantia og køres dernæst til lufthavnen. I flyver til Hoedspruit Airport, hvor I bliver modtaget og kørt til Last Word Kitara. Turen tager ca. 2 timer.

Vi har håndplukket den eksklusive lodge Last Word Kitara, som ligger i det private reservat Klaserie Private Nature Reserve på grænsen til Kruger National Park. I Klaserie kommer kun få safarigæster. Dyrene bevæger sig frit, og reservatet byder på Big Five (bøffel, løve, leopard, næsehorn og bøfler) utallige fuglearter og masser af Sydafrikas øvrige vildt. Floden er som en magnet for områdets dyr, så det er helt unikt at sidde og se dem spadsere roligt forbi.

En af de kun seks luksussuiter bliver jeres for de næste 3 nætter, og I får tid til at indrette jer, mikse en drink fra jeres egen gin bar og nyde udsigten til den fantastiske natur og floden, inden I skal på første safari.

I kører i safari i åbne 4-hjulstrækkere og der tilbydes ture tidlig morgen, hvor dyrene er mest aktive samt sent på eftermiddagen. Nogle gange kører I til mørkets frembrud, så I også kan opleve de natteaktive dyr. Midt på dagen kan I slappe af ved poolen, nyde den fredfyldte loungestemning på lodgen eller tilkøbe en helikoptertur, der flyver jer over savannen, bjerge og verdens 3. største kløft.

Alle måltider, snacks, drikkevarer (husets vin, lokal øl og spiritus) og fyldt mini bar er inkluderet i opholdet.

Dag 9: Hjemrejse

Efter morgenens safari serveres morgenmad i lodgen, og I bliver kørt til Hoedspruit Airport, hvorfra I flyves til Johannesburg og derfra hjem til Danmark.

Denne rejse kan arrangeres året rundt, men vi anbefaler booking i meget god tid ved rejse i hvalsæsonen, som ligger fra juni-december.

Bestil rejsen til Sydafrika hos Annette

Ring til Annette for safarisnak og skræddersyet tilbud - hun har boet på alle 3 hoteller og har rejst i hele Sydafrika.

Rejsen er baseret på 2 voksne, der rejser og bor sammen og inkluderer:

  • Fly København-Cape Town / Johannesburg-København
  • Alle indenrigsflyvninger
  • Lufthavnsskatter og afgifter
  • Al transport mellem lufthavne og hoteller/lodge
  • 2 nætter på 5* Last Word Long Beach i Superior Room, inkl. halvpension og drikkevarer
  • 3 nætter på 5* Last Word Constantia i Superior Room, inkl. morgenmad og drikkevarer
  • 3 nætter på 5* Last Word Kitara i luksussuite, inkl. helpension, drikkevarer og 2 daglige safarier

 

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo