SAFARI SYDAFRIKA & BADEFERIE MAURITIUS

Forslag til rejseplan

Dag 1:
Afrejse fra København eller Billund/Ålborg.

Dag 2:
Ankomst til Sydafrika, hvor I bliver afhentet og kørt ca 2 1/2 time til privat vildtområde i det malariafri og naturskønne safariområde Pilanesberg. Allerede om eftermiddagen kommer I på jeres første safari. Pilanesberg huser bl.a. Big 5 (løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant) utallige antilopearter, giraffer, flodheste, hundredvis af farverige fuglearter og masser af andre pattedyr. I bor med helpension på Shepherds Tree Lodge - en lille exclusiv lodge beliggende midt i safariområdet.

Dag 3-4:
Disse 2 dage kommer på I på safari hver morgen og eftermiddag og kan om formiddagen og eftermiddagen slappe af ved lodgens lækre pool. Hver safarikørsel tager ca 3 timer.

Dag 5:
Efter tidlig morgenmad bliver I kørt til Johannesburg og flyver derfra de 4 timer til Mauritius. I får privat transfer med chaufførguide fra lufthavnen til hotel The Westin Turtle Bay & Spa. Hotellet ligger på den nordvestlige kyst af Mauritius, i det historiske og meget smukke område Balaclava. Med det Indiske Ocean lige for fødderne, er der naturligvis mulighed for afslapning på den kridhvide sandstrand. Men I kan også nyde en lang række gratis vandaktiviteter såsom vandski, sejlads og vandcykling eller I kan spille tennis og holde formen vedlige i fitnesscentret.

Dag 6-11:
6 dages afslapning på stranden. Hotellet ligger ved den beskyttede marine park - Turtle Bay. Her er der mange gode snorklespots, og du kan også sejle i båd med glasbund, så du kan se livet under havoverfladen tørskoet. 

Ud over strandoplevelser kan vi anbefale jer at tage på sightseing med chauffør eller i egen bil rundt på øen. Her kan I besøge markeder, botanisk have, vandfald, romdestillerier eller tage på shopping i hovedstaden Port Louis.

Dag 11.
Aftenfly hjem via Paris.

Dag 12.
Ankomst Danmark.

Pris pr. person fra kr. 16.885,- ved 2 voksne og 2 børn u/12 år i samme værelse.

Prisen er per person ved 2 voksne og 2 børn u/12 år i samme værelse.

Pris pr. person ved kun 2 voksne som afrejser i perioden 1/11-19 - 30/04-20 fra kr. 24.995,-

Prisen inkluderer:

  • Flybilletter København-Sydafrika-Mauritius-København med Air France og Air Mauritius
  • 3 nætter Shepherds Tree inkl. helpension og 5 safarikørsler
  • Privat transfer Johannesburg lufthavn-safariområde t/r
    6 overnatninger Westin Turtle Bay Resort & Spa i 1 Deluxe Room med halvpension
  • Gratis adgang til lounge med drikkevarer og snack samt cocktails
  • Privat  transfer Mauritius lufthavn-hotel t/r
  • Bidrag til garantifonden
Annette N. Pedersen. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7