Strandluksus i Grækenland

Græsk strandluksus på Halkidiki

Eagles Palace ligger på et bakkedrag med en fabelagtig udsigt ud over det Ægæiske Hav. Det er her, I finder det autentiske og uspolerede Grækenland, krystalklart vand og luksuriøs forkælelse på det 5* Eagles Palace. Det familieejede hotel byder velkommen til en oase, der er indhyllet i varm, græsk atmosfære og vidunderlig service.

Den pragtfulde og private sandstrand indbyder til afslapning eller leg. Fra poolen kan I skue ud over havet og fra restauranterne er der fuldt udsyn til de fascinerende farvenuancer, som en græsk solnedgang er verdensmester i at præstere.

Spa, gastronomi og aktiviteter

Bliv forkælet i den sublime spa, der hører til blandt Grækenlands bedste. Nyd græske specialiteter, kulinariske mundfulde, italienske retter eller vælg fra den indbydende buffet.

Hvad enten I rejser som familie eller par er der flere aktivitetsmuligheder, der spænder fra børneklubber og sejlads til dykning og pilates.

Eagles Villas - 5* pool villaer

Til familier kan vi tilbyde ophold til gunstige priser i en pool villa på Eagles Villas. Der er fri adgang til alle faciliteter på Eagles Palace 4+.

Nyd den smukke udsigt fra Kamares Restaurant Eagles Palace, Halkidiki, Grækenland

priser og rejseperiode i 2024

  • Kontakt os venligst for priser for familier og par i 2024

Se hotel

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7