Tea, Sea & Safari

Ceylon Tea Trails er verdens første te-bungalow-resort, der ligger i en højde af 1250 meter i Sri Lankas panoramiske Ceylon-te-region, der grænser op til det centrale højland. 27 værelser er fordelt på 5 karakteristiske bungalower.

Cape Weligama er det mest overdådige resort på denne sagnomspundne ø. Tredive minutter øst for Galle, omfatter Cape Weligama 12 tropiske hektar oven på et kystbjerg, der stiger 40 meter over Det Indiske Ocean. De 39 villaer og suiter er de mest rummelige på Sri Lanka.

Wild Coast Tented Lodge er et design-vidundende resort på en afsondret strand i udkanten af ​​Yala National Park. 28 hvælvede “Cocoon-telte" byder på komforten der er et luksushotel værdigt og med atmosfæren af en safari-oplevelse.

Resplendent Sri Lanka Journey starter typisk med Ceylon Tea Trails, derefter Wild
Kyst og endelig Cape Weligama. Det kan også gøres omvendt, eller hvis tiden ikke tillader det, så kan man nøjes med to resorts. Det anbefalede minimum ophold er 2 nætter på hvert resort, men 3 nætter er ideel til at slappe helt af. Rejsende bruger typisk længere tid ved Cape Weligama som det sidste stop, før de forlader Sri Lanka.

PRISEN INKLUDERER:

  • 2 overnatninger på Ceylon Tea Trails i en havesuite med helpension
  • 2 overnatninger på Wild Coast Tented Lodge i en Cocoon Suite med helpension
  • 3 overnatninger på Cape Weligama i en Ocean Villa med bed & breakfast
  • Alle transfers

Pris fra kr. 29.980,- pr. person

Periode: 1. maj - 19. dec 2020

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7