Ultimativ Afrika

Dag 3 - Afslapning:
Dagen er fri til afslapning eller udflugter ved Victoria Falls.

Dag 4 - Chobe Nationalpark, Botswana:
Om morgenen bliver I afhentet og kørt ca 1 ½ times kørsel til Chobe i Botswana. Området er kendt for verdens største elefantbestand med omkring 100.000 elefanter. Det er umuligt ikke at se elefanter i denne nationalpark, som også er hjemsted for løver, flodheste, antiloper, giraffer og hundredvis af forskellige fuglearter. Om eftermiddagen kommer I på jeres første safariaktivitet enten en bådsafari på Chobe Floden eller safari i firehjulstrækker. Ophold på Sanctuary Chobe Chilwero inkl. Helpension, drikkevarer og safariaktiviter.

Dag 5 - Safari:
Denne dag kommer I på både morgen- og eftermiddagssafari i åben safaribil og evt. bådsafari.

Dag 6 - Okavango:
Morgensafari i Chobe. Derefter kort køretur til Kasane lufthavn. Her vil I blive fløjet til det gigantiske Okavango delta og jeres safaricamp de kommende dage, Sanctuary Stanley's Camp. Om eftermiddagen kommer I på safari i firehjulstrækker.

Dag 7 - Safari:
Denne dag kommer I på både morgen- og eftermiddagssafari. Der vil være mulighed for sejlads i mokoro (kano), hvor en guide stager mokoroen langsommeligt igennem det smukke delta og du som passager kan nyde naturen. Om eftermiddagen kommer du på safari i bil eller til fods med bevæbnet safariguide.

Dag 8 - Cape Town:
Efter morgensafarien bliver I afhentet i bushen og fløjet til Maun. Derfra flyver I til Cape Town. Ved ankomsten til Cape Town bliver I afhentet og kørt til hotellet. Det dejlige The Table Bay Hotel ligger midt på V&A waterfront med dets mange restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 9 - Cape Town:
Afslapning eller sightseeing i Cape Town. Vi kan bl.a. arrangere udflugt til Nelson Mandelas fængselsø, Robben Island, byrundtur, gondoltur til Table Mountain, bydelen Bo-Kaap, street food tur m.m.

Dag 10 - Vingårdsbesøg:
Denne dag har vi arrangeret en privat heldagsudflugt til vinlandet. Dagen bliver tilbragt med besøg til skønne vingårde med vin- og chokoladesmagning. Vi finder et smukt sted, hvor I kan spise frokost.

Dag 11 - Afslapning:
Afslapning i Cape Town. Hjemrejse.

I får

 • Fly København-Victoria Falls//Maun-Cape Town-København
 • Lufthavnsskatter
 • Alle transporter lufthavn-hotel/lodge t/r
 • 3 nætter Ilala Lodge Hotel, deluxeværelse inkl. morgenmad
 • 1 morgenmadscruise på luksusbåd på Zambezi floden
 • Fly mellem Kasane-Okavango-Maun
 • 2 nætter Sanctuary Chobe Chilwero inkl. helpension, drikkevarer og 2 daglige safaris
 • 2 nætter Sanctuary Camp, Okavango deltaet inkl. helpension, drikkevarer og 2
 • Daglige safaris mokoro (kano), til fods og firehjulstrækker med engelsktalende guide
 • 3 nætter The Table Bay Hotel, superior værelse inkl. morgenmad
 • Privat heldagsudflugt til vinlandet

Pris

Kontakt vores Afrika ekspert Annette, som som har besøgt safariområderne, og hør om pris. Vi skræddersyr også gerne rejsen for jer, hvis I har andre ønsker. Det er muligt at arrangere denne rejse året rundt (tillæg i højsæson 1/7-31/10).

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo