Ultimativ Afrika

10 nætter med Afrikas højdepunkter

Bemærk at vi skræddersyr alle rejser efter individuelle ønsker, følgende program skal ses som inspiration til oplevelser og safari i det sydlige Afrika. Turen kan vendes rundt til start Cape Town og afslutning i Botswana.

Dag 1:
Ankomst Victoria Falls. I bliver derfra kørt de ca 20 min til Victoria Falls by, hvor I skal bo på Ilala Lodge - et charmerende boutiquehotel i gåafstand til byens attraktion - Victoria vandfaldet. Tilbring første eftermiddag ved poolen eller tag en let vandretur langs de berømte vandfald.

Dag 2:
Denne morgen har vi arrangeret sejltur på Zambezifloden, hvor I kan opleve et rigt fugleliv og gode muligheder for at se elefanter, flodheste, antiloper og krokodiller alt, imens I får serveret morgenmad i de mest eksotiske omgivelser. Om formiddagen kan I evt. se vandfald fra luften på en helikoptertur over vandfaldene.

Dag 3:
Dagen er fri til afslapning eller udflugter ved Victoria Falls.

Dag 4:
Om morgenen bliver I afhentet og kørt ca 1 ½ times kørsel til Chobe i Botswana. Området er kendt for verdens største elefantbestand med omkring 100.000 elefanter. Det er umuligt ikke at se elefanter i denne nationalpark, som også er hjemsted for løver, flodheste, antiloper, giraffer og hundredvis af forskellige fuglearter. Om eftermiddagen kommer I på jeres første safariaktivitet enten en bådsafari på Chobe Floden eller safari i firehjulstrækker. Ophold på Chobe Chilwero inkl. Helpension, drikkevarer og safariaktiviter.

Dag 5:
Denne dag kommer I på både morgen- og eftermiddagssafari i åben safaribil og evt bådsafari.

Dag 6:
Morgensafari i Chobe. Derefter kort køretur til Kasane lufthavn. Her vil I blive fløjet til det gigantiske Okavango delta og jeres safaricamp de kommende dage, Sanctuary Stanley's Camp. Om eftermiddagen kommer I på safari i firehjulstrækker.

Dag 7:
Denne dag kommer I på både morgen- og eftermiddagssafari. Der vil være mulighed for sejlads i mokoro (kano), hvor en guide stager mokoroen langsommeligt igennem det smukke delta og du som passager kan nyde naturen. Om eftermiddagen kommer du på safari i bil eller til fods med bevæbnet safariguide.

Dag 8:
Efter morgensafarien bliver I afhentet i bushen og fløjet til Maun. Derfra flyver I til Cape Town. Ved ankomsten til Cape Town bliver I afhentet og kørt til hotellet. Det dejlige Table Bay hotel ligger midt på V&A waterfront med dets mange restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 9:
Afslapning eller sightseeing i Cape Town. Vi kan bl.a. arrangere udflugt til Nelson Mandelas fængselsø, Robben Island, byrundtur oma.

Dag 10:
Denne dag har vi arrangeret en privat heldagsudflugt til vinlandet. Dagen bliver tilbragt med besøg til skønne vingårde med vin- og chokoladesmagning. Vi finder et smukt sted, hvor I kan spise frokost.

Dag 11:
Afslapning i Cape Town. Hjemrejse.

Prisen inkluderer:

 • Fly København-Victoria Falls//Maun-Cape Town-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter Ilala Lodge, deluxeværelse inkl. morgenmad
 • 1 morgenmadscruise på luksusbåd på Zambezi floden
 • Fly mellem Kasane-Okavango-Maun
 • 2 nætter Chobe Chilwero inkl. helpension, drikkevarer og 2 daglige safaris
 • 2 nætter Sanctuary Camp, Okavango deltaet inkl. helpension, drikkevarer og 2
 • Daglige safaris mokoro (kano), til fods og firehjulstrækker med engelsktalende guide
 • 3 nætter Table Bay hotel, superior værelse inkl. morgenmad
 • Privat heldagsudflugt til vinlandet
 • Alle transporter lufthavn-hotel/lodge t/r

Pris:
Kontakt os venligst for pris

Mulighed for at arrangere denne rejse året rundt (tillæg i højsæson 1/7-31/10). Ring/email til Annette - som har besøgt safariområderne.

Annette N. Pedersen. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7