VINTERFERIE PÅ MALDIVERNES BEDSTE 5* FAMILIEPARADIS

Nyd afslappet luksus i stor Water villa på 80m2 med udsigt direkte ud over det smukke Indiske Ocean. Vær aktiv med snorkling, yoga og vandsport, nyd en spahandling eller slap af ved den lækre infinity pool. Grand Park Kodhipparu har 3 restauranter at byde på og rigeligt med faciliteter for både store og små.

Fra I slår øjnene op til en forfriskende morgendukkert i selskab med havskildpadder og farvestrålende fisk, til I hopper i seng om aftenen vil Maldiverne give jer en helt særlig følelse indeni. En følelse man bør opleve mindst én gang i livet! Kun omringet af idyllisk, uberørt skønhed og azurblå nuancer, danner Grand Park Kodhipparu de perfekte rammer for enhver livsnyders drømmerejse.​

De store veldesignede villaer er skabt af naturlige kvalitetsmateriale, hvilket får alt til at stå i perfekt harmoni med havet. Den sofistikerede stil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold, også igennem personlig service og superb gastronomi.

Pris pr person i delt dobbeltværelse inkluderer:

  • Flybilletter med Qatar Airways København- Male t/r på økonomiklasse
  • Skatter og afgifter
  • Transfer med speedbåd fra Male til Grand Park Kodhipparu t/r
  • 7 overnatninger i Ocean water villa på 80 m2 med opredning til børnene samt halvpension (morgen og aftensmad)
  • Bidrag til garantifonden

Pris fra kr 19.995 pr. person. Prisen er baseret på ophold i perioden 1. mar - 31. okt. 2019. Prisen er baseret på at 2 voksne og 2 børn under 12 år rejser og bor sammen.

Obs. Opholdet skal bookes senest 31. juli -2019.

.

Christina Siefert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 31 51 29 80


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7