REJSEMÅL

Afrika

En fascinerende oplevelse

Afrika er safari, sightseeing, shopping og strandferie. Afrika er store vidder - uendeligt, utroligt og uberørt. En stemning, der fremkalder følelsen af frihed og pionerånd.

Det er svært at opsummere oplevelserne i Afrika - er det den eksotiske Medina i Tunesien, det romantiske vinland i Sydafrika, den barske skønhed i Kalahari-ørkenen eller synet af de store flokke af zebraer og gnuer på sletterne i Serengeti, der får folk til at vende tilbage til Afrika gang på gang?

Sandheden er, at Afrika er en fascinerende oplevelse, og i dag er kontinentet et af de sidste steder i verden man kan opleve store fritlevende dyr såsom løver, giraffer og elefanter og i kombination med den varme man møder hos den afrikanske befolkning - så er det svært ikke at drømme sig tilbage.

Blandt de mest spændende områder for oplevelser i Afrika er Østafrika og det sydlige Afrika.

 

Østafrika

Serengeti Nationalpark i Tanzania, hvor specielt den årlige migration af millioner zebraer og gnuer rundt på sletterne er den helt store attraktion, her finder man også Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Kenya med det dyrerig vildtreservat Masai Mara og en fantastisk spændende befolkningsgruppe.

Sydlige Afrika

Mange rejser til Kruger Nationalpark i det østlige Sydafrika, hvor man har chancen for at se "The Big Five". Samtidig kan man opleve landets vidunderlige variation af muligheder bl.a. med den spændende storby Cape Town, pragtfulde kyststrækninger og det romantiske vinland.

Botswana med det magiske Okavango-delta og Victoria Falls (på grænsen mellem Zambia & Zimbabwe), den enorme Kalahari-ørken med de fascinerende bushmen – en ørken der fortsætter ind i Namibia, hvor man finder verdens højeste sandklitter og uendelige maleriske landskaber.

Anette

Har du spørgsmål?

Annette Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge