REJSEMÅL

Afrika

Rejser til Afrika giver fascinerende oplevelser

Afrika er safari, sightseeing, shopping og strandferie. Afrika er store vidder - uendeligt, utroligt og uberørt. En stemning, der fremkalder følelsen af frihed og pionerånd. Det er svært at opsummere oplevelserne i Afrika - er det den eksotiske Medina i Marokko, det romantiske vinland i Sydafrika, den barske skønhed i Kalahari-ørkenen eller synet af de store flokke af zebraer og gnuer på sletterne i Serengeti, der får folk til at vende tilbage til Afrika gang på gang?


På alle måder et varmt kontinent

Sandheden er, at Afrika er en fascinerende oplevelse, og er det eneste sted i verden, hvor man kan opleve store, fritlevende dyr som løver, giraffer og elefanter - og i kombination med den varme man møder hos den afrikanske befolkning, så er det svært ikke at drømme sig tilbage. Blandt de mest spændende områder for safari oplevelser i Afrika er Østafrika og det sydlige Afrika.

Safari i Østafrika

Serengeti Nationalpark i Tanzania, hvor specielt den årlige migration af millioner zebraer og gnuer rundt på sletterne er den helt store attraktion, her finder man også Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Kenya med det dyrerig vildtreservat Masai Mara og en fantastisk spændende befolkningsgruppe.

Dyreliv, storby og vandfald i Sydlige Afrika

Mange rejser til Kruger Nationalpark i det østlige Sydafrika, hvor man har chancen for at se "The Big Five". Samtidig kan man opleve landets vidunderlige variation af muligheder bl.a. med den spændende storby Cape Town, pragtfulde kyststrækninger og det romantiske vinland. I Botswana findes det magiske Okavango-delta. På grænsen mellem Zambia & Zimbabwe ligger Victoria Falls. I det sydlige Botswana ligger den enorme Kalahari-ørken med de fascinerende bushmen – en ørken der fortsætter ind i Namibia, hvor man finder verdens højeste sandklitter og uendelige maleriske landskaber.

Hvorfor rejse med os til Afrika?

Safari står for mange som den ultimative rejseoplevelse. Vi har mere end 25 års erfaring med at arrangere rejser og safari til Afrika i alle prisklasser. Vi er selv passionerede Afrika-rejsende og skræddersyr hver rejse, så alle rejser til Afrika er unikke. Vi ved, hvor du finder den mest romantiske safaricamp, hvor der må kommer børn med på safari, hvilke områder der er malariafri, hvornår det er mest optimalt at rejse til områderne osv. Vi har rejst intensivt og har arrangeret fantastiske rejser til Sydafrika, Kenya, Tanzania,  Zimbabwe, Zambia, Botswana, Zanzibar, Mozambique, Marokko, Namibia, Rwanda og Uganda.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7