KENYA

Kenya er afrikansk eventyrland

Kenya har næsten det hele – fra Mount Kenyas høje sneklædte tinder til Lamu Islands pragtfulde tropestrande. Og indimellem nogle af Afrikas bedste dyreparker. Tag på Safari i jeres egen bil med privat chauffør/guide- I er ikke sammen med andre rejsende, men bestemmer selv farten og hvor mange timer I vil køre hver dag for at spore vildtet eller udforske landets naturlige vidundere - støvet vaskes af i luksuriøse lodges eller elegante klassiske luksus teltlejre.

Oplev verdens bedste safaripark i Masai Mara

Masai Mara er Afrikas klassiske savanne med lyden af hove der gungrer henover savannen. Gnuer og Zebraer så langt øjet rækker, ædende sig igennem de bølgende græsstrå og en leopard der er klatret op i et træ for at fortære sit bytte, store flokke af elefanter og gazeller og løver der enten dovner i solen eller snigende gemt imellem græsstråene, på udkig efter sit næste bytte. Reservatet ligger midt i det nomadiske masaifolks land med cirkelrunde bosteder, tjørnehegn og kokasseklinede hytter.

Se tusindvis af flamingoer i Nakuru-søen

Nakuru-søen er flamingo-feber! En million lyserøde flamingoer der fylder Nakuru søen og ligner en dyne af candyfloss. I akacieskoven omkring søen vandrer store flokke af bøfler sammen med giraffer, vandbukke, impalaer og næsehorn. Med lidt held, spotter man også den unikke træklatrende løve!

Tag på opdagelse i Aberdare National Park

Aberdare National Park er skov elefanter og vandfald. Aberdares skovklædte bjerge myldrer med skovelefanter, sorte næsehorn og bøfler. Med lidt held, spotter man også den sorte panter! Landskabet er ligeså fascinerende; runde, bøde bjergtoppe, tæt skov, behagelige kølige dale med masser af vandløb, der fortsætter udover klippesiderne og danner spektakulære vandfald.

Bestig smukke Mount Kenya

Mount Kenya er landets højeste bjerg med sine over 5000 meter – vandreture her og du befinder dig på Mars. Den udslukte vulkan med sine mægtige dale og nærmest psykedeliske beplantning føles det som at være trådt ind i et månelandskab, det ligner ikke noget andet sted på jorden. Når safarien er til ende, kan Kenya byde på nogle af verdens skønneste badestrande.

Tropeparadiset Lamu Island

Lamu Island er et tropisk paradis. En lille paradisø, helt mod nord, der lokker med tropiske mennesketomme kridhvide sandstrande, lækre resorts og turkisblå hav. Endnu ikke invaderet af masseturisme og dertil lokker med kulturelle oplevelser, Lamus gamle by er Østafrikas ældste og bedst bevarede swahili-bebyggelse og her er årene næsten gået sporløst forbi.

Mombassa råder over nogle af verdens bedste strande

Mombassa er oplagt, hvis man ikke orker at rejse så langt for en eksotisk badeferie. Nogle af verdens bedste sandstrande findes ud til Det indiske Oceans blå koralhav ved Mombassa. Stedet er velkendt, men absolut også pragtfuldt. Safari i både Kenya og Tanzania kan fint kombineres.

Vejret i Kenya

Klima er præget af de store højdeforskelle og af monsunvinde fra Det Indiske Ocean. Mest regn får bjergområderne (over 1500 mm), mens landets nordlige del får under 250 mm. Især øst for Rift Valley, i højlandet, falder regnen overvejende i to regntider, fra marts til maj og fra oktober til december. Temperaturen svinger kun lidt i løbet af året, men meget med højden. Nairobi i 1800 m højde har et behageligt klima med gennemsnitstemperaturer på 16-19 °C året rundt, mens det ved kysten og i lavlandet og er betydelig varmere med dagstemperaturer omkring de 27 grader.

Det siger vores gæster:

Helle og Frank i Kenya

- Frank

Kenya var helt fantastisk! Det var rigtig hyggeligt at blive taget imod af Karsten. Benson var en dygtig chauffør, vi så masser af dyr (flere leoparder og endda løver som spiste) og teltet var super. Vi fik deres honeymoon telt, som havde en flot udsigt til floden. […]

Læs mere…

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7