LITTLE GOVERNORS CAMP

Ægte safari-nostalgi på Little Governors Camp

Little Governors Camp byder på en intim og venlig atmosfære med kun 17 luksuriøse, og store, telte omkring en sø, der fungerer som vandhul for både fugle- og dyrelivet.

Campen ligger i Masai Maras fantastiske reservat, og selve rejsen dertil er i sig selv en stor oplevelse: Den store Mara flod bliver krydset med båd, hvorefter en kort gåtur langs flodbredden bringer jer til selve campen – det er med garanti en ”transfer” der ikke går i glemmebogen lige foreløbigt.

Og bedst af alt, grundet campens beliggenhed og rejsen dertil, betyder det, at alle køretøjer er efterladt ved Mara flodens kant.

Little Governors Camp byder derfor på et utrolig uspoleret og uforstyrret dyreliv – den er ikke hegnet – så dyrene kommer tæt på. Mere autentisk bliver det ikke.

Grundet de paradislignende tilstande, dyrelivets uforstyrrede færden og arbejdet med miljø og bæredygtighed, bl.a. kører campen med 100 % solenergi, har campen modtaget en guld øko-rating fra Kenyas Eco-Tourism.

Unikke oplevelser fra Little Governors Camp

Se solen stå op og flyv over Masai Maras floder, landskaber og skove i en luftballon. Eventyret slutter med bobler, lækker morgenmad og en game drive på vej tilbage til campen.

Safari med Govenors Camp, Kenya, Afrika
Govenors Camp, Kenya, Afrika
Ballonfærd fra Govenors Camp, Kenya, Afrika
Govenors Camp, Kenya, Afrika

Besøg masaierne i landsbyen Manyatta, som består af 48 traditionelle hytter. Besøget koster et lille beløb, som er med til at vedligeholde skolen og opkøbe kvæg. Samlet set støtter turisternes indtægter i alt 98 familier.

 

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo