OLOLO SAFARI LODGE

Ololo Safari Lodge ligger på bredden af Mbagathi-floden

Ololo Safari Lodge i Nairobi, der ejes og drives af en australsk landbrugsfamilie, byder på varme og komfort i et hjem med autentisk stil og personlig service. Oprindeligt var lodgen en gammel kenyansk herregård og siden omdannet til et lodge. Ololo er perfekt beliggende på de smukke bredder af Mbagathi-floden, der danner den sydlige grænse af Nairobi National Park.

Smag på Afrika på Ololo

Lodge er kun 45 minutters kørsel gennem Nairobi National Park fra Nairobi og begge lufthavne. Men lodgeens afsondrede beliggenhed føles som en verden væk. Lodgen ligger ved et særdeles produktiv 20 hektar landbrug, hvilket tilbyder at lodgens køkken altid råder over friske ingredienser. Med lodgen som base er gæsterne i stand til at nyde en unik safari-oplevelse.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7