REKERO CAMP

Rekero Camp har en af Kenyas bedste safari-beliggenheder

Rekero er en lille luksuscamp med blot 9 telte beliggende ned til en flod og omgivet af Masai Maras storslåede natur og dyreliv. Campen ligger tæt på floderne Talek og Mara, og ligger i hjertet af et af de mest vildtrige områder med store vildtflokke og et varieret dyreliv og spektakulære landskaber – året rundt.

Rekero tilbyder autentisk luksus med fokus på dyreliv

Rekero er en af de bedste camps, hvis man vil opleve den store migration, hvor hundredtusindvis af gnuer og zebraer vandrer gennem Serengeti til Mara-økosystemet.

Campen har højt uddannede Masai-guider, som bidrager ekstra til en unik safarioplevelse. Rekero er af samme grund foretrukken camp for bl.a. BBC og Disney, har optaget BBC’s Big Cat Diaries og Disney’s African Cats i området.

En typisk safaridag vil bestå af morgen- og eftermiddagssafari, og vi kan anbefale dig at tilføje den ultimative wauw-oplevelse i form af ballonsafari over Maasai Mara.

Rekero Camp i Kenya, Afrika
Sød lille løveunge ved Rekero Camp i Kenya, Afrika
Luftballon over Rekero Camp i Kenya, Afrika
Aftenstemning på Rekero Camp, Kenya
Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7