Belmond Mount Nelson

En oase i den pulserende storby

Mount Nelson - A Belmond Hotel er et luksuriøst hotel med et væld af faciliteter midt i hjertet af Cape Town.

Det ikoniske hotel fra 1899 byder velkommen med snørklede gelændre, elegante søjler, kunstneriske træudskæringer og en facade, der har været malet i en afdæmpet lyserød farve i mere end 100 år.

Mount Nelson var også det første hotel i Sydafrika til at tilbyde både kold og varmt vand i hanerne, og berømtheder som bl.a. Winston Churchill, John Lennon og Leonardo di Caprio har alle nydt Mount Nelsons eksklusive omgivelser og sublime service.

Hotellets haver er fyldt med eksotiske planter, blomster, springvand og palmetræer. Sidstnævnte giver en tiltrængt skygge på de varme sommerdage man kan opleve i Sydafrika. Start dagen med yoga på græsset, lad børnene udforske blomster og statuer og slut af med en champagne picnic.

Fantastisk beliggenhed i Gardens-området

Hotellet ligger i Gardens, som er et trendy område af Cape Town. Her finder I en række intime, hyggelige restauranter samt cafeer. Her er desuden et stort kunstnermiljø med kreative butikker, der sælger håndlavet smykker, porcelæn etc. Tal med os om alt det, I kan opleve i og nær Cape Town.

Blot 10 minutters kørsel væk ligger stranden Camps Bay. Mount Nelson - A Belmond Hotel er et meget populært hotel blandt vores gæster, idet hotellet henvender sig til både par og familier med børn.

Planet Bar, Mount Nelson - A Belmond Hotel, Cape Town, Sydafrika
Mount Nelson - A Belmond Hotel, Cape Town, Sydafrika
Frokost ved poolen på Mount Nelson - A Belmond Hotel, Cape Town, Sydafrika
Den smukke have på Mount Nelson - A Belmond Hotel, Cape Town, Sydafrika
Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo