Udforsk og oplev Cape Town

Madsted i Cape Town, Sydafrika

Oplev Skønheden i Cape Town, Sydafrika

Cape Town, også kendt som Kapstaden, ligger ved foden af Taffelbjerget i det smukke Sydafrika, og byder på en skattekiste af oplevelser. En pulserende storby fyldt med en rig og blomstrende kultur, betagende natur og en fascinerende historie, der tiltrækker rejsende fra hele verden. Uanset om I er til solrige strande, lokale markeder, kulinariske eventyr eller historiske seværdigheder.

Seværdigheder, der er et besøg værd

Cape Town byder på et væld af attraktioner. Taffelbjerget står som et ikon, der kan bestiges via vandrestier eller en svævebane, og udsigten fra toppen er intet mindre end spektakulær. Besøg Robben Island, hvor Nelson Mandela var fængslet, og lær om Sydafrikas historie i kampen mod apartheid.

Kirstenbosch National Botanical Garden er en smuk botanisk have, der fremviser det lokale plante- og dyreliv og bydelen Boo-Kap fremviser huse i farvestrålende farver, brostensbelagte gader og butikker fyldt med krydderier. V&A Waterfront er et livligt område fyldt med butikker, restauranter og underholdning og byen kan bryste sig med forskellige museer og gallerier.

Vinmarker og pingviner

Udforsk også Cape Towns fantastiske omgivelser, herunder Cape Peninsula, hvor I kan opleve storslåede kyststrækninger som Chapman's Peak Drive og Boulders Beach med sine pingviner. Tag en dagstur til vinområdet Stellenbosch, Paarl og Franschhoek for at nyde smukke vinmarker og vinsmagning.

Samlet set er Cape Town et rejsemål, der kombinerer en rig kulturarv, naturlig skønhed og en varm atmosfære. Uanset om I søger eventyr, afslapning eller kulturel berigelse, vil Cape Town helt sikkert imødekomme jeres forventninger med en uforglemmelig oplevelse.

Spændende Shopping

Cape Town er et Paradis for shoppingentusiaster. Pan African Market er et fantastisk sted med håndværk og kunst fra hele kontinentet. I Greenmarket Square, som er kendt for sit farverige udendørs marked, kan I finde alt fra smykker til kunstgenstande. Long Street byder på en række bohemebutikker, antikvitetsforretninger og trendy tøjbutikker, i Watershed i V&A Waterfront finder I et moderne kunst- og designmarked, og i Cape Qarter er der lige dele inspirerende shopping- og spisemuligheder.

Oplev Cape Town kulinariske scene

Madoplevelser og fantastiske vine

Det kulinariske scenarie i Cape Town er lige så varieret som byens kulturarv. Prøv den lokale delikatesse, bobotie, en aromatisk hakkebøfret ret med krydderier og tørret frugt. Cape Malay-køkkenet byder på en fusion af malaysiske, indonesiske og afrikanske smagsoplevelser. Gå ikke glip af muligheden for at nyde fisk og skaldyr friskfanget fra Atlanterhavet eller de fremragende lokale vine fra de verdensberømte vingårde, der omgiver Cape Town. Besøg også en township-restaurant for at opleve autentiske smage.

Bestil en Food Tour, hvor I smager jer gennem lokale retter, hjemmelavet is, gastronomi eller noget helt fjerde. Der er et væld af muligheder. Vi kan også anbefale The Old Biscuit Mill med små stader og spændende køkkener.

Vejret i Cape Town

Cape Town har et mildt middelhavsklima, hvilket gør det til en populær destination året rundt. Sommermånederne (december til februar) er varme og tørre, perfekte til strandliv og udendørsaktiviteter. Vintermånederne (juni til august) er køligere med lidt mere nedbør, men stadig behagelige for sightseeing.

Tagterrasse med pool på The Marly Boutique Hotel and Spa, Cape Town, Sydafrika

Byens Historie

Cape Towns historie strækker sig tilbage til det 17. århundrede, da det blev et vigtigt stop på handelsruten mellem Europa og Østen. Byen har været vidne til kolonialisme, apartheid og kampen for frihed ledet af figurer som Nelson Mandela. Mange historiske steder og museer, som Castle of Good Hope og District Six Museum, minder om byens komplekse fortid. I dag bor der knap 4 millioner i byen.

Hvor er det bedst at bo?

Discovery Travel tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder i og omkring Cape Town. Fra eksklusive hoteller ved V&A Waterfront til 5* ved stranden til luksuriøse retreats og herregårde i vinmarkerne.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo