GRAND DÉDALE COUNTRY HOUSE

Grand Dédale Country House er en sydafrikansk juvel med delikate årgange

Forenden af en fredelig dal lige under det historiske Bainskloof pas, ligger denne juvel af et boutiquehotel. Hotellet, som ligger i et privat område på 3.8 kvadratkilometer, er en aktiv vinproducent, og hovedbygningen var tidligere ejerens private bolig. Nu er boligen blevet grundigt renoveret og lavet om til 6 unikke suiter. Herfra er der en helt igennem fantastisk udsigt over det kuperede landskab samt til Groenberg, Limietberge og Hawekwa bjergene. Den idylliske by Wellington ligger ligeledes ganske kort derfra og Cape town kan nås på ca. 50 minutter.

Eksklusivitet og elegance med flere anerkendte priser – Sydafrikas vinland på højt niveau

Herregården emmer af rolighed, en lun atmosfære og god stil. Konceptet og stilen harmonerer utrolig godt med hinanden, og skaber en helhed der går lige under huden. Ønskes der endnu mere privatliv og fred tilbydes der, foruden de 6 suiter i hovedhuset, et idyllisk stråtækt hus, hvor de magiske omgivelser kun bliver delt med ens ledsager.

Middag på Grand Dédale Country House, Sydafrika
Badeværelse på Grand Dédale Country House, Sydafrika
Middag på Grand Dédale Country House, Sydafrika
Grand Dédale Country House, Sydafrika

Hvad det sydafrikanske vinland er kendt for

Er god mad og vin. Og Grand Dédale lever i den grad op til forventningerne. Der bydes på delikate lokale specialiteter hvor der er fokus på vildt og fisk. Alle ingredienser er friske og stort set alt kommer fra lokalområdet, hvilket kan smages. Middagen serveres enten i private saloner eller al-fresco. Til frokost kan der nydes mindre delikate retter – uanset klokkeslættet. Endnu bedre kan der arrangeres en picnickurv fyldt med specialiteter til at tage med ud i det blå – hvor der spises er selvfølgelig helt op til en selv.

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7