Last Word Constantia

Last Word Constantia – et luksuriøst retreat

Med en imponerende udsigt over Constantia- og Table Mountain bjergkæderne ligger Last Word Constantia, et vidunderligt 5-stjernet boutiquehotel, omgivet af vinmarker i Sydafrikas ældste vinregion og blot 15 km fra Cape Towns centrum.

Last Word Constantia er for jer, der sætter pris på et eksklusivt hotel med en intim atmosfære. I bor i eventyrlige omgivelser med tilpas afstand til den livlige storby.

Ikke færre end otte verdensberømte vingårde ligger i nærheden og blot få minutter fra hotellet kan I nyde kulinariske middage i anerkendte restauranter.

Indbydende pool og den skønneste have

Sæt jer til rette under den farverige bougainvillea og nyd synet til måneblomsten, robinien, legende egern, fugleliv og dovne kamæleoner.

Haven på Last Word Constantia er storslående i farver og variation og indbyder til fredfyldte stunder med et glas af husets vin eller en spændende picnic-boks.

Drinksbaren til fri afbenyttelse på Last Word Constantia, Cape Town, Sydafrika

Kaffe og te er inkluderet i jeres ophold. Det samme er husets rød- og hvidvin.

Og skulle I ønske at spise på hotellet arrangeres dette gerne, ligesom I kan bestille en picnickurv – enten til at tage med på udflugt eller nyde i et skyggefuldt hjørne i haven.

Constantia, omegn og oplevelser

Last Word Constantias egen restaurant og bar, The Peddlars, ligger lige ved siden af. Inden for en radius af 1-2 km. finder I andre restauranter samt bl.a. det store indkøbscenter Constantia Village, som indeholder flere eksklusive butikker og et hyggeligt torv med restauranter og cafeer. Earth Fair Market har åbent onsdage og lørdage og er et besøg værd.

Af seværdigheder anbefales Kirstenbosch Botanical Gardens, Simontowns Pinguins, Table Mountain og V&A Waterfront i Cape Town, vinområdet Stellenbosch, Cape Point og Camps Bay.

Desuden er der mulighed for zip line, ridning, golf, scootours m.m.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo