Last Word Kitara

Safariforkælelses på første klasse i Sydafrika

Kort og godt - søger I en af de skønneste safari lodges i Sydafrika, skal I vælge Last Word Kitara, hvor der venter jer uforglemmelige safarioplevelser i et privat reservat med et fåtal af turister og et yderst rigt og frit strejfende dyreliv.

Last Word Kitara ligger med Kruger National Park som nabo og med en unik placering langs Klaserie-floden i Klaserie Private Nature Reserve.

Floden er særdeles tiltrækkende for Big Five, og det er normalt at spotte savannens dyr og et alsidigt fugleliv fra jeres egen terrasse eller fra lodgens hyggelige lounge område.

Bush walks, game drives og helikoptertur

Hver morgen og hver eftermiddag tilbyder Last Word Kitara safaritur med engelsktalende safari guide og en ranger.

Før solopgang kører I ud i åben jeep, så I kan opleve dyrene, hvor de er mest aktive. Undervejs får I serveret lækker morgenmad

Sidst på eftermiddagens safari finder guiden et skyggefuldt sted, hvor I nyder et glas bobler, inden I fortsætter ud i bushen på udkig efter løver, elefanter og bushens øvrige beboere.

Zebraer ved Last Word Kitara, Sydafrika

Farverne fra landskabet og inspirationen fra den afrikanske kultur er trukket med indenfor og pryder de komfortable møbler og smukke tekstiler.

De 70 m2 store suiter har eget badeværelse, inden- og udendørs brus, badekåber, slippers, gratis Wi-Fi, aircondition, kaffe- og te faciliteter, privat terrasse, gin bar m.m.

Last Word Kitara støtter lokalsamfundet
Last Word har 4 små boutiquehoteller i Sydafrika, som alle støtter naturbevarings- og samfundsinitiativer i Greater Kruger-området, herunder projekter, hvor unge i lokalsamfundet uddannes i naturbevarelse.

SE REJSEFORSLAG

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo