Last Word Long Beach

5-stjernet boutiquehotel på stranden

Last Word Long Beach ligger som en eventyrlig perle midt mellem Cape Town og Kap Det Gode Håb i Sydafrika. Direkte ud til den skønneste strand og med en betagende udsigt til Atlanterhavets blågrønne nuancer og Chapman’s Peak-bjergene.

Kommetjie, en lille by kendt for hummerfiskeri og fantastisk surfing, spreder sig som en vifte bag hotellet. Og i nærområdet er der rige muligheder for at udforske og opleve Kapstadens mange seværdigheder.

I har blot 30-60 min. kørsel til hhv. Table Mountain National Park, Cape Town, Boulders Penguin Colony og Kap Det Gode Håb.

Og naturligvis flere vingårde med mulighed for at smage på de fremragende sydafrikanske vine inden for kort køreafstand.

Last Word Long Beach appellerer til par, der søger romantiske og intime omgivelser og til familier, der ønsker en afslappende ferie men stadig med let adgang til de mange oplevelser, som Sydafrika byder på.

Suite med balkon og udsigt på Last Word Long Beach, Sydafrika

Hvidt og blødt sand glitrer på den otte kilometer lange Long Beach, og indbyder til gåture, solbadning og en tur i bølgen blå. Kommetjie er desuden et hotspot for surfing og SUP, så det er oplagt at trække i en våddragt og prøve en – eller måske begge vandsportsfaciliteter?

Overdådig morgenmad, fri bar og kulinariske middage

Forvent sublim service og forkælelse under opholdet på Last Word Long Beach. Personalet gør alt for at give jer de bedste ferieminder fra stedet. Især køkkenet tryller med de bedste råvarer, hvad enten de kokkererer overdådige morgenmåltider eller kreerer velsmagende skaldyrsmiddage om aftenen.

De sætter en stolthed i at udfordre dine smagsløg med det bedste, Sydafrika har at byde på.

Husets skønne vine hældes op i glassene under middagen. I loungen kan I tage en pre- eller after dinner drink. Eller måske foretrækker I at shake en gin fra jeres egen bar i værelset?

Kun seks luksuriøse værelser

Last Word Long Beach er et overskueligt boutiquehotel med blot seks rummelige værelser. Alle som én med fortryllende udsigt ud over havet.

Forkælelse og eksklusivitet går hånd i hånd i værelser. I bliver mødt af friske blomster, fri minibar med drikkevarer og snacks, egen Gin Bar, sofaområde, kaffe- og te faciliteter, aircondition, DVD-afspiller, TV, gratis Wi-Fi, badekåber, slippers, toiletartikler m.m.

  • 2 Suiter: 70 m2. Placeret på 1. Sal med privat balkon
  • 1 Junior Suite: 90 m2. Placeret I stueetagen direkte ud til hotellets pool
  • 3 Deluxe værelser: 50 m2. Placeret i stueetagen med adgang til solterrasse

 

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo