Mabula Game Lodge 4*

Mabula game lodge i Sydafrika

Velkommen til Mabula Game Lodge 4*, som tager jer med på eventyr på den afrikanske savanne.

Mabula Game Lodge er et privatejet game lodge, som ligger i et malariafrit safariområde kun tre timers kørsel fra Johannesburg. Mabula er levested for over 60 dyrearter og 300 fuglearter, og byder på både naturoplevelser, afslapning og selvforkælelse. Der er også mulighed for særlige børneaktivitetsprogrammer, hvis I rejser med børn.

På lodgen bor I i luksuriøse stråtækte hytter med alle faciliteter tilknyttet, såsom: Aircondition, toiletartikler, fladskærm, kaffe- og te faciliteter og minibar. Indretningen er inspireret af savannens farver og dyreliv.

Hotellet har en stor swimmingpool med cocktail bar, en whisky bar, butik og dejlig spa, hvor I kan nyde en massage efter dagens safari. I weekender og under de Sydafrikanske skolers ferier arrangeres masser af aktiviteter for børn.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7